Local

USR Iaşi face lansarea candidaţilor la alegerile locale. Oamenii sunt număraţi pe degete – FOTO

Publicat: 07 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

La această oră, filiala judeţeană USR Iaşi, îşi lansează candidaţii la alegerile locale. Întâlnirea este una anosta, cu puţine persoane faţă de aşteptările celor care cred că USR poate aduce ceva nou.

De altfel, o bună parte a membrilor USR au ales să facă un pas în spate din cauza deputatului Cosette Chichirău, cea care vrea să controleze organizaţia şi care a impus doar cărători de servietă pe primele poziţii la Consiliul Local şi la Consiliul Judeţean

Dezastru pentru USR Iaşi. În al doilea oraş ca mărime din ţară, Cosette Chichirău recunoaşte că are puţini candidaţi.

”Astazi lansăm doar o parte din candidaţii la alegerile locale. Astăzi avem 33 de candidaţi la primarii. (…). Vom încerca să acoperim cele 98 de UAT-uri (…)” a declarat Cosette Chichirău.

Concret, controversata Cosette Chichirău recunoaşte că a acoperit doar 30% din judeţul Iaşi. În aceste condiţii, USR Iaşi va primi o lovitură dura la alegerile locale ce vor veni.

Tot astăzi a avut loc şi o întrunire pentru desemnarea candidatului pentru Consiliul Judeţean. Cu o majoritate conformatibila de voturi, Silviu Gurlui va reprezenta USR-ul pentru CJ Iaşi. În total s-au înscris patru candidaţi, printre care îi enumeram pe Lupu Mihai, George Taranu şi Cezar Havirneanu.

Adauga un comentariu