Actualitate

USR PLUS retrage sprijinul politic pentru Florin Cîțu – VIDEO

Publicat: 03 sept. 2021
Reprezentanții formațiunii spun că dacă nu se retrage din funcţie, depun moţiunea de cenzură

Comitetul Politic al USR a decis, în urmă cu puțin timp, în unanimitate de voturi, să fie retras sprijinul politic pentru Florin Cîțu.

„Mandatul este să solicităm în coaliţie demisia sau retragerea sprijinului politic pentru premierul Florin Cîţu, ca să putem continua în aceeaşi formulă în coaliţie. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, avem un mandat foarte clar să depunem moţiunea de cenzură în cel mai scurt timp”, a precizat Cioloş, la finalul unei şedinţe a conducerii USR PLUS.

Reprezentanții formațiunii spun că dacă nu se retrage din funcţie, depun moţiunea de cenzură. USR PLUS, intervenţie în timp ce Florin Cîţu făcea declaraţii după şedinţa de Guvern.

„Adoptarea PNDL 3, un nou abuz marca OUG 13. Florin Cîțu și Lucian Bode le-au făcut românilor exact ceea ce le-au făcut Dragnea si Iordache în 2017: au călcat în picioare justiția și și-au făcut cale liberă să fure. Florin Cîțu, demisia!”, transmite USR PLUS printr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook în timpul conferinţei de presă susţinută de Florin Cîţu.

Florin Cîțu a anunțat că programul Anghel Saligny a fost aprobat

Premierul Florin Cîțu anunță că programul Anghel Saligny a fost aprobat în ședința de Guvern de vineri. Folosim standardele de cost de la fondurile europene, este un program transparent, a precizat prim-minstrul.

Declarațiile au fost făcute tot vineri.

„Am aprobat singurul punct pe ordinea de zi, Programul Național de Investiții Anghel Saligny (…) Vreau să fie foarte clar că acest program se regăsește în programul de guvernare și nu facem, prin decizia de astăzi decât să respectăm programul de guvernare. Cine spune altceva nu face decât să mintă sau nu vrea să respecte programul de guvernare”, a anunțat premierul Florin Cîțu.

Premierul a respins acuzațiile venite de la USR PLUS potrivit cărora programul de investiții este o încercare de „mituire” a primarilor.

Reprezentanții USR PLUS au amenințat cu ruperea alianței de guvernare și au anunțat că vor susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Dan Barna a plecat de la Guvern cu bagaje şi o minge de fotbal

Vicepremierul Dan Barna a fost surprins plecând cu bagaje, inclusiv o minge de fotbal, de la sediul Guvernului, chiar înainte de a începe ședința Executivului.

Vicepremierul Dan Barna și-a luat lucrurile din clădirea Guvernului României, înainte de a începe ședința Executivului. Printre acte și obiecte personale s-a numărat și o minge de fotbal, pe care vicepremierul a pus-o în portbagajul mașinii.

Comentarii
Adauga un comentariu