Șef lucrări dr. Mihaela Ivancia, prodecan Facultatea de Ingineria Resurselor Animale şi Alimentare (FIRAA) din cadrul Universităţii de Ştiinţele Vieţii (USVIași) ”Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, a anunțat că a fost lansată ediția a VI-a a Concursului Național „Identificare de produse tradiționale”.
„Am lansat ediția a VI-a a Concursului Național „Identificare de produse tradiționale”!
Concursul este pentru elevii și studenții care își doresc să ne prezinte produsele pe care le fac după rețete tradiționale.
Noutatea ediției este dată de realizarea unui volum cu toate rețetele pe care le vom avea în concurs!
Vă invităm la Facultatea de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare să vă alăturați celor dornici să scoată din „cuferele” bunicii cât mai multe rețete tradiționale!”, a transmis şef lucrări dr. Mihaela Ivancia, prodecan Facultatea de Ingineria Resurselor Animale şi Alimentare (FIRAA) din cadrul Universităţii de Ştiinţele Vieţii (USVIași) ”Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi.