Magazin

Util: Unde poți sa iți duci cățelul pentru îngrijire

Publicat: 18 oct. 2019

Oricine are un animal de companie știe că acesta reprezintă una din marile bucurii ale vieții, făcând parte integrantă din dinamica familială și uneori ajungând sa fie chiar centrul universului emoțional al proprietarului. Însă din nefericire cele mai multe locuri publice nu permit accesul cu prietenii necuvântători.

Pentru ca valorizează fiecare client și dorește să fie cât mai aproape de dorințele și nevoile fiecăruia, acum la Egros Shopping Iași găsiți aproape tot ce aveți nevoie și pentru prietenii necuvântători. Cabinet veterinar, salon de înfrumusețare pentru patrupede, farmacie veterinară, magazin cu hrană și alte accesorii pentru animale și chiar pensiune.

Dacă doriți să mergeți la cumpărături dar parcă nu ați lăsa prietenul necuvântător acasă, acum puteți să îl luați cu dumneavoastră și în timp ce vă faceți cumpărături el poate fi spălat, deparazitat și chiar tuns. 

  În cazul în care trebuie să plecați câteva zile din localitate dar nu știți ce să faceți cu animalul de companie pensiunea pentru animale din Egros Shopping Iași ar putea fi o opțiune. Un plus al acestei alegeri ar putea fi faptul că de acest loc se ocupă un medic veterinar.

Deși deschis de curând în cadru Egros Shopping Iași cabinetul veterinar oferă o gamă largă de servicii: vaccinări, deparazitări, servicii de mică chirurgie precum sterilizări și alte intervenții minore.

Egros Shopping Iași este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei. În cele peste 800 de standuri puteți găsi numeroase produse și servicii. Acest lucru făcând din Egros Shopping Iași, locul în care poți găsi aproape tot ceia ce ai nevoie.loading...

Adauga un comentariu