Magazin

Util:  Vine iarna de unde ne imbrăcăm

Publicat: 04 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vremea rece începe să se facă simțită din ce în ce mai pătrunzător cu fiecare zi care trece, obligându-ne să ne îmbrăcăm mai gros. Astfel treptat garderoba de iarnă îi ia locul celei de toamnă. Provocarea este să găsim articolele vestimentare care să fie elegante și să ne definească stilul dar în același timp să fie confortabile și călduroase. 

O soluție care ar putea ajuta chiar și in cazul zilelor cu dimineți geroase și după amiezi călduțe ar fi îmbrăcatul în stil layering, mai românește spus pe straturi. La Egros Shopping Iași găsiți nenumărate obiecte vestimentare care combinate creativ pot da rezultate elegante și confortabile, iar la unele produse prețurile sunt mai mult decât accesibile. Acest mod de a te îmbrăca este foarte practic, câteva straturi mai subțiri pot ține mai cald decât unul singur mai gros și e și mai practic. E mai ușor să dai jos vesța decât puloverul prea gros. Astfel suntem protejați de frig pe strada și nici nu transpiram la serviciu sau la școală unde e cald.

Site-urile de specialitate recomandă trei straturi: unul de baza, unul care izolează și unul de protecție. Primul strat trebuie să stea lipit de piele și să permită transferul transpirației fără a umezi materialul. În Egros Shopping Iași găsești o multitudine de tricouri, maiouri, șosete, ciorapi și chiar pijamale în culori și modele care mai de care mai interesante, vesele sau sobre dar în același timp confortabile și călduroase.

Stratul izolator e recomandat să fie de format cămașă și pulover însă orice combinație e permisă. Stratul de protecție îl alegem în funcție de temperatură: palton sau geacă groasă.

Încălțămintea, mănușile și fularul sunt foarte importante în sezonul rece, de asemenea e recomandat să ne acoperim și capul pentru că 80% din căldura corpului se pierde la nivelul acesta. În cazul în care alegi să mergi în Egros Shopping Iași poți găsi nenumărate obiecte vestimentare ce îți pot completa garderoba de iarnă. 

Egros Shopping Iași este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei. În cele peste 800 de standuri puteți găsi numeroase produse și servicii. Acest lucru făcând din Egros Shopping Iasi, locul în care poți găsi aproape tot ceia ce ai nevoie.

 

Adauga un comentariu