Magazin

Utilizați soluții eficiente pentru răcirea terasei

Publicat: 26 dec. 2019

Scopul amenajării unei terase în curte este însăși confortul pe care îl veți primi în timpul liber pe care îl petreceți în aer curat. Această amenajare trebuie în așa fel proiectată încât să includă nu doar spațiul în sine, ci și accesoriile care îl fac funcțional.

De la scaunele și masă pentru terasă, la umbrela terasă și kit răcire terasă și până la un sistem răcire terasă eficient, veți observă că toate vor deveni indispensabile și frecvent utilizate atunci când ieșiți cu familia sau prietenii la o cafea de amiază sau pentru o cină în aer liber.

Ca urmare a acestei necesități verificați pe rând care este oferta pentru aceste produse și alegeți în consecință cu nevoile pe care considerați că le veți avea. Nu este neapărat necesar să cumpărați de la bun început toate aceste produse, pentru că atât timp cât nu ați folosit până în acel moment un spațiu de terasă nu știți exact ce anume va fi necesar pentru confortul șederii.

Regula principală care se aplică indiferent de dimensiunea unei terase în aer liber este calitatea mediului ambiental, în speță a temperaturii care se resimite în special la maximul de sezon călduros. Nimic nu este mai neplact decât aerul fierbinte de vara care se resimte dificil chiar și atunci când se stă la adăpostul unei umbrele terasă.

În aceste situații se poate spune la un moment dat că este mai curând confortabil să se stea în casă datorită confortului oferit de condiționarea aerului cu ajutorul aparaturii de climatizare. Și totuși, dorința de a stă în aer liber pare să fie mai importantă, însă să existe ceva la îndemână care să facă arșița suportabilă.

Într-adevăr există și puteți începe prin a folosi un ventilator cu apă care va reduce substanțial temperatura mediului în zona în care este pus în funcțiune. Acest tip de ventilator este portabil și deține propriul rezervor cu apă pe care o va pulberiza în particule extrem de fine. Pe durata funcționarii zona terasei este practic protejată de caniculă, astfel încât senzația de căldură apăsătoare va fi eliminată într-o mare măsură.

Trebuie remarcat că acest mic sistem de răcire terasă este unul care acoperă de regulă o suprafață relativ mică, prin urmare este posibil că aveți nevoie de două sau mai multe astfel de ventilatoare cu apă pentru răcirea terasei. Pentru extinderea confortului ați putea alege un ventilator terasă care este dotat cu telecomanda. Va deveni extrem de plăcut să îl puneți în funcțiune încă înainte de a ieși pe terasă, pentru că ulterior să gășiți spațiul de ședere într-o atmosfera plăcută pentru relaxare.

Dacă suprafață pe care o aveți la dispoziție pentru terasă are dimensiuni mari și este cumva alăturară unui perete al casei, atunci țineți cont de următoarea soluție pentru răcirea eficientă a terasei. Este vorba despre un kit vaporizare pentru răcire terasă care se montează liniar și acoperă între 7,5 metri și până la 15 metri lungime în funcție de model.

Contrar așteptărilor acest kit va funcționa fără să consume energie electrică, vaporizarea fiind realizată cu ajutorul presiunii apei cu care îl veți alimenta.

Această versiune de condiționare a aerului și reglare a umidității este practic una care se fixează pe toată durata anotimpului cald, prin urmare va fi nevoie să o depozitați ulterior pentru a o păstra în bune condiții pentru încă un sezon.

Așa cum se poate observă gama de produse pentru răcire terasă este cel puțîn convenabilă, prin urmare nu este neapărat necesar să aveți în curte o piscină sau un pavilion grădina foarte mare pentru a va putea apară de căldură verii. Totul este să faceți o scurtă observare a  necestitatilor reale pe care le aveți în acest scop și să comandați în magazinul specializat cu produse pentru răcire terasă produsul care oferă cel mai bun confort fizic, inclusiv economic.loading...

Adauga un comentariu