Sport

Va mai juca Ianis Hagi la Glasgow Rangers FC? Răspuns din partea FIFA

Publicat: 18 mart. 2020

Britanicii se tem că Ianis Hagi (21 de ani) ar putea să nu mai joace pentru Rangers și că echipa lui Steven Gerrard l-ar putea pierde, așa că s-au adresat celor de la FIFA.

Răspunsul forului mondial nu a întârziat, mai ales că sunt mai multe cluburi în această situație. Împrumutul lui Ianis Hagi, de la Genk, expiră la 30 iunie 2020, așa că britanicii se tem că nu-l vor mai vedea jucând pe român pentru ei.

„FIFA analizează situația curentă și impactul potențial pe care l-ar putea avea în toate zonele fotbalului, inclusiv problemele legate de contracte. Mai multe informații vor fi anunțate în zilele următoare”, a fost un prim răspuns din partea celor de la FIFA, publicat de glasgowtimes.co.uk.

Scoțienii se tem că l-au văzut pe Ianis Hagi la ultimul meci în tricoul lui Rangers

În Scoția există posibilitatea ca sezonul să se prelungească din cauza faptului că acum și-a suspendat activitatea, iar în aceste condiții, actuala sa echipă ar putea să nu mai beneficieze de serviciile românului înainte de terminarea sezonului.

Jurnaliștii de la Glasgow Live susțin că va depinde doar de dorința sa dacă Hagi va mai continua să joace pentru Rangers sau nu.

„Din punct de vedere contractual, dacă acesta expiră pe 30 iunie, nu văd ce l-ar putea determina, legal vorbind, să nu spună «nu mai rămân aici și după data de 30 iunie»”, a declarat pentru sursa citată un avocat.

„Numele cel mare pe care Rangers îl poate pierde este Hagi. Împrumutul românului va expira pe 30 iunie”, au mai scris cei de la Glasgow Live.

Fotbalul din Scoția, suspendat din cauza COVID-19

Toate competițiile fotbalistice din Scoția au fost suspendate vineri, până la noi ordine, a anunțat vineri Federația Scoțiană de Fotbal (SFA), din cauza COVID-19.

„Conducerea Federației scoțiene de fotbal a luat această decizie în interesele sănătății și securității jucătorilor, oficialilor partidelor, staff-urilor, suporterilor și publicului general”, a indicat SFA într-un comunicat citat de Reuters

Adauga un comentariu