Info Turism

Vacanţa de vară. Ce preţuri au pachetele early booking

Publicat: 29 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vacanţa de vară. Ce preţuri au pachetele early booking
vacanta de vara

Vacanţa de vară. O vorbă din popor spune că romanul îşi face vara sanie şi iarna car. Persoanele care îşi permit să-şi planifice concediul pentru anul viitor găsesc cele mai bune oferte. Pachetele early booking pentru 2020 sunt deja pregătite de operatori. Cei care caută chilipiruri pot găsi oferte reduse şi cu 50%.

Dacă vara pare prea departe şi vă temeţi de cine ştie ce evenimente neprevăzute, care să vă dea peste cap vacanţă, puteţi încheia o asigurare de călătorie, ca să vă puteţi recupera banii.

Potrivit unui studiu, numărul romanilor care îşi reverva concediul din timp este în creştere.

“Un avantaj al programul de early booking este că au la dispoziţie o gamă variată de hoteluri pe care le pot compara şi cumpărând din timp sunt siguri că găsesc disponibilitate în hotelul respectiv. Presupune nu doar reduceri, ci şi plata în rate”, spune Raluca Hatmanu, reprezentant agenţie de turism.

Sejur în Antalya cu 244 euro

Un sejur în Antalya de 7 nopţi la un hotel de patru stele în regim all inclusive, pornește de la 244 euro. Cu 50% mai ieftin decât în sezon. Oferte sunt şi pentru Grecia, Bulgaria, Spania sau Egipt.

Corina Enache, reprezentant agenţie de turism: ”Avem praguri destul de mari de early booking, cele mai mari praguri de early booking acum. Avem praguri de early booking care expira la sfârşit de an sau în ianuarie, februarie, în funcţie de ce hotel îşi alege fiecare.”

Vacanţa de vară. Asigurarea storno

Dacă vă cumpăraţi din timp vacanţa şi apare o situaţie neprevăzută vă puteţi primi banii înapoi. De pildă, asigurarea storno vă poate salva, dar, atenţie, vorbim doar despre cazuri specifice. Spre exemplu, un deces în familie sau o problemă gravă de sănătate. Dacă nu puteţi lipsi de la birou, firma de asigurări vă poate da banii înapoi, în baza unei dovezi.

Anita Nitulescu, director general firma de asigurări: “Această clauză are anumite limite de o mie de euro pe persoană sau de două mii un pachet de 15 zile pentru o persoană cu o sumă asigurată de 30 de mii de euro costă 41 de lei, fără clauza şi 70 şi ceva de lei cu clauza respectivă pe care o numim storno de returnare a pachetului dacă se întâmplă ceva”.

Târgul de turism al României organizat în perioada 14-17 noiembrie, la Bucureşti, este locul unde găsiți ofertele.

Adauga un comentariu