Destinatii turistice

Vacanţă în Mauritius. Hotelierii de aici solicită chartere directe din România

Publicat: 05 nov. 2019
Vacanţă în Mauritius

Vacanţă în Mauritius. Deoarece numărul de turişti romani care aleg să-şi petreacă o vacanţă în Mauritius este tot mai mare, mulţi hoteliri de aici solicita chartere directe din ţara noastră. Conform lui Elvis Follet, cluster public relations manager la complexul de resorturi Lux din Mauritius, numărul romanilor a crescut în fiecare an.
Acesta le recomandă turiştilor să viziteze plajele superbe de aici, precum şi casele coloniale, castelele, munţii dar şi cascadele.

„Ne-ar plăcea să avem mai mulţi turişti din România, şi nu doar la noi în hotel, ci în toată insula. Problema este că nu există zboruri directe din Bucureşti spre Mauritius, turiştii trebuie să vină prin Germania, Paris sau Dubai. Dar totuşi numărul acestora creşte. Era mult mai bine dacă există un zbor direct, chiar dacă sezonier. De exemplu, avem zboruri directe din Frankfurt, Copenhaga, Stockholm, dar şi din Elveţia şi Letonia”, a declarat pentru News.ro Elvis Follet, cluster public relations manager la complexul de resorturi Lux din Mauritius.

Turiştii din Occident cei mai numeroşi

Cei mai mulţi turişti vin din Marea Britanie, Franţa, Germania, China, India, afirmă el, şi din ce în ce mai mulţi din sud-estul Europei, deci şi din România.

”Numărul turiştilor romani este încă mic, dar în creştere în fiecare an”, precizează Elvis Follet.

Grupul Lux are trei hoteluri de cinci stele în Mauritius. Un al patrulea este în construcţie şi va fi finalizat la începutul anului 2021. Acesta va avea 186 de camere.

Vacanţă în Mauritius. 450 de euro pe noapte pentru o cameră

În medie, o cameră aici costă 450 de euro pe noapte pentru două persoane.

„Turiştii europeni stau între opt şi zece nopţi, în timp ce cei din Asia stau o săptămână”, mai spune reprezentantul complexului de resorturi Lux.

El le recomandă turiştilor să viziteze plajele frumoase ale insulei, dar şi alte locuri de interes precum Grădina Botanică, case coloniale, castelele, munţii dar şi cascadele.

„Deşi este o insulă mică, turiştii au foarte multe posibilităţi. Aici ei pot juca golf, pot face căţărări pe munte şi pot să vâneze. Uneori au loc şi competiţii culinare. Este totodată important de specificat că este o destinaţie sigură”, a adăugat Elvis Follet.

Mauritius este o destinaţie atât pentru cupluri şi tineri care vin în luna de miere, dar şi pentru familiile cu copii.

Adauga un comentariu