Bursa Barfelor

Vai de mine. Cică își bate nevasta

Publicat: 03 mai 2024
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Vai de mine. Cică își bate nevasta

Babele bârfitoare încep rubrica de azi cu o povestioară care circulă prin comuna Rebiu. Este un nene, pe nume Levis Moacă, de la pedeseu, care se visează premar. El pozează într-un familist convins, doar că lumea din comună spune că-și cotonogește nepasta. Babele n-au văzut cum o caftește niciodată, dar lumea vorbește prin sate. Dacă e așa, e cam urât din partea lui. Mai umblă vorbe despre el, dar nu știu babele dacă merită să le povestim… Cel puțin nu în ediția asta.

Comentarii
  • Denigrare marca ordonate la comandă politică. Mizerii ordinare, mârlănești. Minciuni cu scopul de a denigra comandate politic de unii. Nimic nu este adevărat nici pe departe!!!

  • Normal daca omul se crede don Juan are un trecut si prezent cam de gigolo.A rupt usile de pe la camine din Copou la studente. La prins nevasta si de aici bataie.

  • Intalniri la sediu combinatii psdiste Psd a pus ochii pe Dealul Zorilor,terenuri 1000 la numar si s-au adunat sa imparta terenurile pe harta cu topometristii din Rediu.

  • Vedeti ca nu stiti nimica. Este adevarat, Elvis Mocanu a acaparat terenul unuia din zona Horlesti si cutiva rapita de vreo 20 de ani acolo. Nu da nimic proprietarului, ba la si amenintat cu un pistol airsoft. Un golan Mocanu marca Bogdan Cojocaru de la PSD

  • Omul e un excroc. Un PSD-ist adevărat. Fura terenuri, păcălește oamenii că le da bani, și când vine momentul le da mai puțin sau deloc.
    Asta cu nevasta-sa am auzit și eu, și nu o dată.

  • Ma stati cuminti ma , ca omul nu e fraier , nu e Grosu stati cuminti ca va scoate dosarele de la naftalina asa cum spuneti voi cand Grosu dorme si era zapada cat casa va scos la lumina din banii lui si apropo Grosule vezi ca ai niste dosare pe la DNA ai uitat

  • Ha! Ha! Nu știu ce să mai inventeze dușmanii de ciudă. Hai, luați-io la pădure USR-iștilor că nu-l ajungeți vreodată pe Mocanu.

Adauga un comentariu