Cancan

Valentina Lungu face ravagii pe OnlyFans! Cum a devenit cunoscută blondina?

Publicat: 02 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Valentina Lungu face ravagii pe OnlyFans Cum a devenit cunoscută blondina
Valentina Lungu este una dintre cele mai apreciate influencerințe, care  fac ravagii pe OnlyFans

Valentina Lungu face ravagii pe OnlyFans. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute influencerințe, având o comunitate destul de mare atât pe Instagram, cât și pe TikTok și YouTube. Vedeta este urmărită atât de femei, pentru zona de beauty, dar și de către bărbații, fiind atrași de corpul de invidiat al frumoasei blondine.

Influencerița a fost criticată la început pentru contul pe care și l-a deschis. Cu toate că, aceasta nu s-a gândit să se îmbogățească din contentul de pe OnlyFans.

Valentina Lungu ace ravagii pe OnlyFans!

Valentina Lungu este vlogger și make-up artist. Aceasta este cunoscută pe platformele de socializare precum Instagram, Tiktok și YouTube. Mai mult de atât, tânara și-a deschis și un cont de OnlyFans. Cu toate că a fost criticată de multă lume, vedeta are 6,3 K de abonați. Pentru a putea vedea postările blondinei, va trebui să plătiți 15 dolari pe lună. De asemenea, se poate opta și pentru abonamente de 3 luni, 6 luni și respectiv 12 luni. În acest caz, prețurile sunt de 40.5 dolari, 72 de dolari și 135 de dolari. 

Cu 224 K de urmăritori pe Instagram și cu 9.5 milioane de aprecieri pe Tiktok, Valentina este una dintre influencerele cu priză la public. Vedeta este urmărită atât de sexul feminin, cât și de cel masculin. Femeile sunt atrase de zona de beauty, iar bărbații de modul provocator în care pozează blondina. Aceasta a declarat într-un interviu că provine de la țară și nu îi este rușine cu asta. Ba mai mult de atât, a precizat că a evoluat frumos și a avut o copilărie frumoasă. 

„Eu am luat-o fix de jos și am evoluat. La un moment dat, m-am mutat în București. Mă rog, am avut un eveniment în 2005, în familie, despre nu am vorbit în mediul online și nu vreau să vorbesc încă. Cumva, ne-a afectat pe toți și ne-am mutat la oraș. Prin 2017-2018 m-am apucat de vlog, atunci am fost cu altcineva, mă rog, știm povestea, că de acolo pornește și hate-ul cumva, că lumea nu știe adevărul!”, a declarat Valentina Lungu.

Cum a devenit cunoscută Valentina Lungu?

Valentina Lungu a povestit în cadrul unui interviu cum a devenit cunoscută. Cu toate că a fost criticată de multe persoane, aceasta a spus la ce se rezumă mai exact „job-ul” său. Aceasta a precizat că și-a deschis contul de OnlyFans pentru că îi face plăcere să pozeze și a decis să nu o facă pe gratis. Mai mult de atât, înainte de a avea o pagină pe platforma de socializare, blondina nu s-a documentat prea mult. La început, influencerița nu s-a gândit să se îmbogățească din treaba asta, ci îl privea mai mult ca pe un hobby. 

„Nu am zis să mă îmbogățesc din treaba asta, pur și simplu am zis să încerc. Nu am vrut din chestia asta să devin bogată peste noapte sau virală. M-am mulat pe mai multe zone, câte un pic din toate.”, a povestit Valentina Lungu. 

Vedeta a precizat că nu a dorit ca postările sale să meargă spre zona de vulgar și și-a asumat alegerea făcută. Mai mult de atât, aceasta a spus că nu a dorit să ofere explicații nimănui și nici să învețe fetele cum se procedează deoarece nu a avut nici o strategie în spate. 

Valentina Lungu este una dintre cele mai apreciate influencerințe, care fac ravagii pe OnlyFans. Printre cântăreții din România ce au cont pe platforma de socializare se numără și Mihai Trăistariu ce pozează nud.

Adauga un comentariu