Actualitate

Vârsta femeilor prin ochii bărbaților și atenția la detalii

Publicat: 05 nov. 2019

Vârsta femeilor prin ochii bărbaților. Bărbaţii percep farmecul unei femei când simt că, înaintea lor, ea este mulţumită de propriul trup.

Dacă în copilărie așteptam cu nerăbdare ziua de naștere, ca pe o adevărată minune, după o anumită vârstă aceasta nu mai este deja sărbătoare. Să vedem în continuare care sunt detaliile care ne trădează vârsta și cum percep bărbații vârsta femeilor.

Vârsta femeilor prin ochii bărbaților

Sunt anumite părți ale corpului care ne trădează vârsta, și aceasta deoarece îmbătrânesc destul de devreme.

Gâtul. Pielea gâtului este foarte fină și este, practic, lipsită de grăsime. Prin urmare o postură incorectă afectează și mai mult pielea din zona gâtului: apare bărbia dublă și se formează riduri. Bărbații vor observa imediat aceste riduri și își vor da seama imediat ce vârstă are femeia.

Pielea pleoapelor și ochii. Ochii, după cum știți, sunt oglinda sufletului nostru, iar această „oglindă” reflectă destul de bine vârsta noastră. În primul rând deoarece pielea pleoapelor este foarte fină și anume aici apar primele riduri. Dacă bărbații ar putea să nu observe ridurile fine, atunci fața obosită și apatia nu le vor trece, cu siguranță, cu vederea.

Vârsta femeilor prin ochii bărbaților. Pielea de pe mâini îmbătrânește mai repede decât cea de pe față, deoarece este expusă mai des factorilor nocivi. Prin urmare bărbații vor observa imediat ridurile și petele de pe mâini.

Părul. Părul devine mai fin și își pierde din strălucirea sa naturală odată cu vârsta. De aceea ar fi bine să renunțați la părul prea lung pentru a părea mai tinere.

Cum puteți părea mai tânără

Este imposibil să înșelăm timpul, dar este posibil să părem mult mai tinere.

Sclipirea în ochi. Dacă doriți să păreți mai tânără, exersați în oglindă pentru a învăța cum să abțineți acea sclipire din ochi.

Zâmbetul. Nu uitați să zâmbiți! Acest lucru îl va atrage și mai mult pe bărbatul de care vă place.

Machiajul. Unele femei încetează să se machieze. Dar nu uitați, un machiaj corect vă va ajuta să păreți chiar și cu 10 ani mai tânără. Mergeți mai întâi la un makeup artist care va învăță să realizați singură un machiaj anti-îmbătrânire și veți arăta perfect.

Îmbrăcămintea corespunzătoare. Chiar dacă aveți o siluetă perfectă, evitați hainele prea scurte, prea mulate sau prea decoltate.

Și luați aminte: lumea ne percepe după cum ne simțim! Dacă o femeie se simte tânără, toată lumea va vedea același lucru.loading...

Adauga un comentariu