Local

Vasile Cîtea: „Klaus Iohannis este apostolul electoral al PNL”

Publicat: 10 dec. 2019

Conferința de presă susținută în această seară de Klaus Iohannis a stârnit un val de controverse. Vasile Cîtea, deputat PSD Iași, consideră că declarațiile șefului de stat arată o dorință arzătoare de a deveni un președinte jucător.

„Președintele României Klaus Iohannis a afirmat, astăzi, că moțiunea simplă împotriva ministrului de finanțe, Florin Cîțu, este o “golăneală a PSD“.

Asemenea declarații arată dorința tot mai arzătoare a șefului statului de a deveni președinte jucător în treburile politice care, constituțional, sunt apanajul partidelor. Probabil că președintele a rămas blocat în campania electorală. Ar trebui cineva să-l atenționeze că această campanie a luat sfârșit și că are atribuții ce trebuie să le îndeplinească iar printre acestea, cu siguranță, nu se regăsesc răfuielile  cu partidele politice.

Să înțelegem că lipsa unei viziuni pentru a conduce România l-a transformat pe președinte în apostol electoral al partidului aflat la guvernare?! Dacă acesta este răspunsul, iar PNL @ Co nu sunt în stare să comunice instituțional nu este vina partidelor aflate în opoziție.

Românii așteaptă ca liberalii și președintele pe care l-au susținut în cursa pentru Cotroceni să își îndeplinească promisiunile din campania electorală, nu să stea zilnic pe ecranele televizoarelor amenințând și jignind.

Vrea Klaus Iohannis să fie un Traian Băsescu reinventat și Guvernul Orban un fel de Guvern Boc?”, a declarat Vasile Cîtea, deputat PSD Iași.

 loading...

Adauga un comentariu