Actualitate

Vasile Toma: „În județul Iași, social-democrații au si învingători“

Publicat: 01 oct. 2020
Vasile Toma

„Voința electoratului ieșean a revalidat o echipă de învingători: Colegiul 4 Social-Democrat din judetul Iasi, coordonat de cel mai activ senator al judetului

La finalul unei campanii electorale fără precedent din foarte multe puncte de vedere, sunt bucuros că rezultatele și numai rezultatele alegerilor validează, așa cum este de altfel și firesc, valoarea unei echipe implicate și dedicate comunităților din județul Iași.

De aceea, sunt azi onorat să mă prezint în fața ieșenilor, mulțumindu-le încă o dată pentru că și-au exercitat dreptul fundamental de a vota și i-au ales cu responsabilitate pe cei care să le reprezinte interesele și nevoile pentru următorii 4 ani. Felicitările aparțin întregului electorat.

Prin depășirea rezultatelor din 2016, in Colegiul pe care il coordonez, am dovedit ca, in judetul Iasi, avem oameni de centru-stanga valorosi, apreciați de cetateni.

De asemenea, adresez felicitări tuturor primarilor, candidaților de primar și consilierilor locali pentru munca depusă pe toată perioada campaniei și pentru rezultatele extraordinare obținute prin unitate, seriozitate și corectitudine.

Astfel, în 9 din cele 11 UAT-uri ale Colegiului pentru care sunt responsabil, Partidul Social Democrat și ieșenii au atât primari, cât și viceprimari și consilieri locali competenți și destoinici.

Iată, dragi ieșeni, ordinea procentelor  de încredere obținută de la dumneavoastră:

 1. Aurel Doaca, COSTEȘTI, 89,02%
 2. Gheorghe Văleanu, ION NECULCE, 79,53%
 3. Ionel Vatamanu, TG. FRUMOS, 68,62%
 4. Sorin Constantin Lazăr, STRUNGA, 62,57%
 5. Dănuț Nechifor, RUGINOASA, 58,98%
 6. Pamfilică Brânză, CUCUTENI, 58,40%
 7. Constantin Hira, HELEȘTENI, 48,03%
 8. Creţu Vasile, COTNARI, 47,35%
 9. Dumitru Tanasa, la primul mandat, BELCEȘTI, 45,14%

Totodată, pe această cale, adresez felicitări colegului Cornel Matei, care a recâștigat demnitatea de viceprimar al comunei CEPLENIȚA cu un scor de 30,15% și domnului Acatrinei Vasile, pentru scorul de 44,66% datorită căruia va conduce grupul de 6 consilieri PSD din cei 13 ai comunei BALȘ.

Stimați ieșeni,

Stimați colegi,

Am dovedit încă o dată că echipa colegiului 4 este cea mai bună din județul Iași.

Vă mulțumesc dragi ieșeni!

Vă mulțumesc, dragă echipă!”

Biroul de comunicare al Cabinetului Senatorial Vasile Toma

Comentarii
 • Bai bubex, du-te bai si fa foile de parcurs la YNT!
  Lasa-ne ca suntem satui de voi.
  Stai si tu pitit ca ceilalti mai isteti decat tine ca generezi nervozitate si repulsie.

 • Ce ai făcut mă? Ai tupeu tarane! Asta e moștenire de la Dep Mocanu ai priceput? Tu cel mult la Belcesti si CEPLENITA ai contribuit.,in rest toți primarii sunt Preluați! Mucles ca oricum nu te suporta nici un primar !

 • Fără bun simț, ca mulți alții din P. S. D, dă un exemplu, o realizare în patru ani de mandat în colegiu 4.Te agăți de munca primarilor poate mai prinzi un mandat de parlamentar. Greu domnule mare senator, nu m-ai este la butoane șpăgaru de Lupu. În concluzie nu ai nici un merit în rezultatele obținute la alegerile locale, singura implicare vizibilă a fost în com. Balș, unde te-ai pozar cu matura în mână, rezultatul sa văzut, cât de important ești pentru acest colegiu. Activitatea dumneavoastră în P. S. D și implicarea în munca de partid lasă de dorit, așa că fa un gest de onoare și pleacă, lasă acest partid să-și facă treba, poate găsești un loc în alt partid, drum bun.

 • Tarane… Din turnător către presa, a colegilor de partid, ai ajuns mare lider politic? Du-te înapoi la tiristii tai și lasă politica pt alții care se pricep.

 • HAHAHA cine s-a gaist sa vorbeasca. Un Sofer de camion, ajuns senator prin spagile pe care le-a dat presei si informatiile pe surse pe care le livreaza. Asta si Ostaficiuc sunt „portavocile PDSR-ului” cand vine vorba de eliminat competitia din partid, ca sa ajunga ei cat mai sus.

 • HAHAHA cine s-a gaist sa vorbeasca. Un Sofer de camion, ajuns senator prin spagile pe care le-a dat presei si informatiile pe surse pe care le livreaza. Asta si Ostaficiuc sunt „portavocile PDSR-ului” cand vine vorba de eliminat competitia din partid, ca sa ajunga ei cat mai sus.

Adauga un comentariu