Actualitate

Veolia Energie Iași anunță demararea campaniei de susținere a clienților cu datorii “Tu achiți datoria, noi anulăm penalitățile”

Publicat: 12 nov. 2020
Veolia Energie Iași
Veolia Energie Iași

Veolia Energie Iași lansează o campanie de sprijin a clienților care înregistrează datorii la facturile de energie termică, într-un context socio-economic dificil.

Începând cu data de 12.11.2020, Veolia Energie Iași demarează campania “Tu achiți datoria, noi anulăm penalitățile” care are ca scop oferirea de soluții eficiente pentru ajutorarea celor care nu au putut efectua plata facturilor până la data scadentă. Astfel, Asociațiile de Proprietari și clienții fizici care achită facturile restante, indiferent de vechimea acestora, până la data de 31.12.2020, nu vor plăti și penalitățile de întârziere.

Asociațiile de Proprietari și persoanele fizice care doresc să achite facturile restante trebuie să sune la Relații Clienți sau la consilierul cu care au ținut legătura în ultimii ani pentru a lămuri soldul dacă nu este clar. Aceștia vor primi apoi un model de cerere care trebuie completat cu datele solicitate, scanat și trimis pe adresa de e-mail iasi@veolia.com sau lăsat la poarta societății. Ulterior, cererea înregistrată va fi analizată și apoi se va confirma împreună cu Asociația de Proprietari sau clientul respectiv achitarea facturilor. Plata poate fi efectuată online în contul BRD RO98BRDE450SV93568184500, la unitățile BRD, la punctele de plată PayPoint sau la casieria Veolia Energie Iași.

Pentru orice factură emisă de Veolia Energie Iași ce reprezintă servicii de furnizare de energie termica, restantă la data completarii cererii de plată și achitată integral de către client (Asociație de Proprietari sau persoană fizică) strict prin intermediul și în valabilitatea acestei campanii, societatea nu va calcula penalități, indiferent de vechimea facturilor achitate. Nu se pot face plăți parțiale, fiind acceptată doar plata integrală a facturii/facturilor și/sau plata integrală a soldului rămas al unei facturi.

“Trăim vremuri excepționale care ne îndeamnă la respectarea angajamentelor față de consumatori. Având în vedere contextul social actual, am ales adoptarea unui comportament responsabil și nu am încetat furnizarea de servicii de apă caldă, deși au fost înregistrate restanțe importante la plata facturilor, de peste 120 de zile. În continuare, Veolia Energie Iași este alături de clienții săi și vine în întâmpinarea acestora pentru a facilita plata la timp a facturii, evitând astfel acumularea altor penalități.”, a declarat Cristian Pușcaș, director general Veolia Energie Iași.

Compania rămâne la dispoziția clienților săi prin Centrul de Apel non-stop, apelabil la numărul 0 800 800 123, gratuit în orice rețea fixă sau mobilă. De asemenea, alternativa de contact rămâne adresa de mail iasi@veolia.com.

Comentarii
 • Dar facturile emise de VEOLIA cine le verifica daca sunt corecte, cine verifica contractul VEOLIEI daca respecta Codul Civil si legislatia in vigoare si in special Ordinul 91/2007 – pentru aprobarea Regulamentului cadru de furnizare a energiei termice, in raport cu consumatorul.
  Numai din diferenta de temperatura pentru apa calda (DELTA T) Veolia a luat vreo 7 milioane de euro in plus de la populatie.
  “Trăim vremuri excepționale care ne îndeamnă la respectarea angajamentelor față de consumatori.”
  Suntem perfect de acord cu acest inceput de fraza al directorului Veoliei cu mentiunea noastra daca tot folosesc cuvinte astea poate intr-adevar sa le respecte, adica sa nu-si mai fure CONSUMATORII.
  Primaria ce zice, ca la 10% cat are si ea este partasa la umflatul facturilor.
  Putem lua punctual si demonstra ce am scris eu in comentariul meu.

 • Da cine p..zda matii esti tu mai Puscas, sa anulezi penalitati la o firma publica? Futu-ti gatu_l matii de pocitanie cu toata sleahta de infractori.O folosesti pe marea avocata Sandra Gradinaru care este prietena cu tine de cand lucrai la MIdocar sa ne execute? Poate Dna Iasi te ia la intrebari cu contractele tale aranjate si trucate. Ba nemercinule, cum este cand ai contabilitate dubla si dai contracte de banda rulanta la firmele tale cunoscute? Ce zici?Si de data asta de autodenunti ca in celalalt caz? Cum tremurai tu cand mergeai si ai spus tot la Dna? Aveai morcovul in dos si xanaxul in buzunar?Asa reiese din rechizitoriu…..

Adauga un comentariu