Actualitate

Veste bună pentru bugetari: Guvernul Dăncilă votează majorarea salariului minim

Publicat: 22 oct. 2019

Guvernul Viorica Dăncilă va decide majorarea salariului minim cu 100 de lei. Decizia urmează să fie votată mâine. Executivul va pune miercuri în dezbatere publică o Hotărâre de Guvern prin care salariul minim pe economie va fi majorat cu 100 de lei. Anunţul a fost făcut astăzi de ministrul demis al Muncii, Marius Budăi.

„Vor să desfiinţeze salariul minim (noul guvern – n.r.), adică să ne aducă cumva la un nivel de sclavagism modern. Am luat decizia aseară, într-o discuţie cu doamna premier şi cu domnul ministru Teodorovici. Mâine dimineaţă (miercuri – n.r.) să punem în transparenţă publică o Hotărâre de guvern prin care vom majora salariul minim pe economie cu 100 de lei, aşa cum scrie în programul de guvernare”, a anunţat Budăi.loading...

Comentarii
  • Se vede că unii dintre actualii membrii ai actualului guvern temporar, sunt ,,bătuți în cap”. Unde mai sunt acum salariați în sistemul bugetar cu minimul pe economie ? în privat da, dar la bugetari ? și o femeie de servici din sistemul bugetar are venitul lunar mai mare decât un inginer din privat. E corect așa ? dar, cât de curând, sperăm că viitorul guvern va corecta tâmpeniile uriașe făcute de incompetenții ăștia actuali, care vor mai guverna când se va însura Donald Trump cu sora lui Kim Jong Un. Să sperăm că cei din privat (care prin munca lor dau salarii bugetarilor și demnitarilor) vor avea salariile corecte și cu acestea un trai decent meritat, iar bugetarii să învețe să muncească și niște salarii ca de bugetari.

Adauga un comentariu