Actualitate

Veste bună pentru ieșeni! Toți pacienții cu coronavirus internați la Iași, prezintă o stare generală bună!

Publicat: 17 mart. 2020

Pacienții diagnosticați cu coronavirus, internați la Spitalul de Boli Infecțioase, au o stare generală bună. Aceștia primesc medicamentația specifică și așteaptă reluarea testelor în cea de-a 12 a sau a 13 a zi de la diagnosticare pentru a vedea dacă pot pleca acasă.

Ultimele declarații făcute de managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași arată faptul că cei 25 de pacienți depistați cu coronavirus internați în unitatea medicală menționată, au o stare generală bună. Printre aceștia se află și medicul Lucian Miron. În cazul soției acestuia, rezultatele testului încă sunt așteptate. Urmează ca în cursul zilei de astăzi să se afle noutățile privind starea ei.

Starea pacienților este stabilă!

În acest moment sunt 25 de pacienți diagnosticați cu coronavirus, internați la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Medicii au anunțat că starea pacienților este stabilă și că așteaptă rezultatele probelor recoltate ieri seară și astăzi.

„Vom trasfera pacienții în zonele de confirmați. Nu am semnale că acești pacienți au vreo problemă, au o stare generală bună și ne așteptăm să fie totul bine. Sunt cinci pacienți din județul Iași confirmați cu coronavirus, un pacient din Vrancea, un pacient din județul Botoșani și un pacient din județul Neamț. Printre cei cinci diagnosticați în județul Iași este și un medic, care nu pune probleme deosebite. Și medicii sunt oameni și se pot îmbolnăvi ca toți cetățenii. Pacientul a fost asimptomatic. Nu a avut niciun fel de simptom deosebit. În acest moment este un singur medic confirmat. Toți pacienții înregistați nu au vârste de peste 60 de ani. Tabloul clinic al celor 25 de confirmați este un tablou în care nu apar pacienți cu vârste sub 20 de ani și nici cu vârste peste 60 de ani. Rezultatele sunt în curs, le vom avea gata după ora 14:00 și după ora 21:00”, a specificat prof. dr. Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu