Actualitate

Veste bună pentru pensionari! Primăria Muncipiului Iași vă oferă tichete de cumpărături! Iată cum trebuie să procedați pentru a intra în posesia lor!

Publicat: 06 dec. 2019

Primăria Municipiului Iași, prin Direcția de Asistență Socială (DAS), continuă campaniile sociale pentru sprijinirea persoanelor defavorizate. Astfel, în perioada sărbătorilor de iarnă, DAS oferă tichete sociale în valoare de câte 70 de lei, unui număr total de 13.394 de pensionari cu pensii cumulate până în 1.000 de lei. Aici se includ pensionarii de drept, cât și cei pensionați pe caz de boală. Totodată, nici veteranii de război nu vor fi uitați. DAS va oferi 150 de tichete și acestei categorii.

Tichete de cumpărături gratuite pentru pensionari

Reprezentanții instituției anunță faptul că, pentru a intra în posesia tichetelor, persoanele menționate trebuie să depună o cerere de solicitare cu semnătura beneficiarului. Totodată, beneficiarul va trebui să aibă domiciliul în Municipiul Iași și să prezinte cuponul de pensie, buletinul sau cartea de identitate, în copie și original. Reprezentanții DAS spun că distribuirea carnetelor cu tichete sociale se va finaliza la data de 1 martie 2020. Eliberarea carnetelor se va face zilnic, de luni până vineri, între orele 8:30 și 15:30, la Căminul de pensionari „Sf. Parascheva” de pe Codrescu, nr. 6, pentru beneficiarii domiciliați în zona Copou, la Cantina de Ajutor Social (strada Sf. Andrei, nr. 70)- pentru beneficiarii domiciliați în zona Centru. Pentru beneficiarii domiciliați în zona Podu Roș, tichetele se găsesc la Direcția de Asistență socială de pe șoseaua Națională, nr. 43, pentru beneficiarii domiciliați în zonele Nicolina I și II, tichetele se pot găsi la Centrul de Cartier Nicolina.

De unde vă puteți ridica tichetele?

DAS Iași oferă tichete beneficiarilor domiciliați în zona Păcurări la Centrul de Cartier Păcurări, de pe șoseaua Păcurări, nr. 34. Dacă locuiți în zona Tătărași sau Metalurgie, pentru a intra în posesia tichetelor, trebuie să vă adresați Centrului de Cartier Tătărași, de pe strada Vasile Lupu, nr. 82. Beneficiarii din zonele Alexandru cel Bun, Mircea cel Bătrân, Galata și Dacia se vor adresa reprezentanților Centrului de Cartier Alexandru cel Bun, de pe strada Tabacului, nr. 1 A. Cei care locuiesc în zona Frumoasa și Bucium se vor prezenta la Centrul de Cartier Frumoasa, de pe Bulevardul Poitiers, nr. 20, 22.loading...

Comentarii
  • Dar pentru persoanele care si-au depus dosarele de pensionare pe caz de boala dar nu au primit inca decizia ??? DE CE NU FACETI SOLICITARE CATRE CASA DE PENSII IASI PENTRU CA ACEASTA SA VA TRANSMITA SI DATELE CELOR CARE SI-AU DEPUS DOSARELE DAR NU LE-A VENIT DECIZIA ??? DE VOTURILE LOR NU VETI AVEA NEVOIE ??? ca de obicei: ZERO COMUNICARE INTRE INSTITUTIILE PUBLICE.

Adauga un comentariu