Actualitate

Veste bună pentru restaurantele din România: terasele lor pot rămâne deschise și în sezonul rece

Publicat: 21 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Veste bună pentru restaurantele din România terasele lor pot rămâne deschise și în sezonul rece
O terasă din Iași, cu pergole retractabile bioclimatice Sun Leader. Terasa acoperita cu acoperis retractabil si inchisa cu sticla

România este o țară turistică foarte frumoasă și bogată în tezaure, simboluri tradiționale și peisaje mirifice. Iar în timp ce natura schimbă constant înfățișarea peisajelor, un aspect rămâne de actualitate: vremea mereu capricioasă. Vestea bună pentru restaurantele din România este că terasele lor pot rămâne deschise și în sezonul rece. Află cum, prin articolul de mai jos.

Vestea bună vine din partea Sun Leader – Pergole retractabile. Restaurantele din România nu mai sunt nevoite să-și închidă terasele dacă au spațiul exterior amenajat și pentru sezonul rece! Acesta nu este un moft, ci o realitate de care se bucură deja o mare parte din jucătorii de pe piața HoReCa din România.

Terasele de restaurante pot rămâne deschise și în sezonul rece

Ești administrator al unei locații de tip HoReCa: hotel, restaurant sau cafenea, sau ești implicat ca partener în această industrie? Poți asigura continuitate business-ului tău și în lunile mai puțin profitabile ale anului, dacă locația ta este înzestrată cu o terasă!

Iată ce beneficii îți aduce o terasă amenajată pentru sezonul rece:

1. Mai mulți clienți pe terasă și profit mai mare, în afara sezonului cald. În sezonul cald, în cadrul multor unități HoReCa se întâlnește fenomenul de aglomerare datorită valului mare de clienți care vor să profite de atmosfera caldă, plăcută. La polul opus, numărul de clienți pe terasă scade considerabil în sezonul rece și, automat, scad și venitule.

2. Spațiu suplimentar aerisit, sigur și primitor. Ca și consecință a pandemiei, consumatorii de astăzi caută relaxare și socializare în spații deschise, aerisite. O terasă amenajată cu sisteme mobile, retractabile are capacitatea de a se adapta constant, de a fi aerisită dar închisă și protejată în același timp.

3. Loc asigurat în topul celor mai moderne și atractive restaurante cu terasă. Vizitatorii apreciază foarte mult atmosfera și confortul pe care îl resimt atunci când ies în oraș. Iar dacă terasa este confortabilă și arată bine, clienții cu siguranță vor reveni. Spre exemplu, pergolele retractabile ca și acoperiș pentru terasă, sau sistemele de închidere cu sticlă glisantă sunt sisteme elegante, moderne, controlabile cu telecomandă și aplicație mobilă.

4. Spațiu suplimentar pentru evenimente, pentru extinderea activității și susținerea de evenimente tot anul.

Cum poți aplica aceste beneficii pe terasa locației tale?

Un spațiu de terasă cu atât de multe beneficii se construiește cu o pergolă retractabilă de aluminiu și sisteme cu sticlă glisantă, securizată și sigură! Aceste sisteme reprezintă o adevărată investiție în activul cel mai de preț al locațiilor HoReCe: terasa, o investiție de viitor.

Pergolele retractabile sunt utilizate cu succes ca modalitate de acoperire a teraselor, deja de câțiva ani și în România. Sun Leader, companie de top de pe această ramură a pieței de construcții, propune aceste variante de acoperire cu pergole din aluminiu ușoare și automatizate. Sunt potrivite pentru terase de orice dimensiuni, cu orice scop turistic sau comercial.

Sistemele de sticlă pentru închidere laterală vin în completarea acoperișurilor retractabile, pentru a asigura confort și protecție în sezonul rece. Pentru continuitate pe parcursul întregului an, sistemele cu sticlă se realizează mobile, glisante lateral sau tip ghilotină.

Faptul că terasele pot rămâne deschise și pot fi utilizate la maximum și în sezonul rece, este o veste bună pentru restaurantele din România. Hotelurile, cafenelele sau locațiile de evenimente pot, de asemenea, beneficia de avantajele unei terase deschise non-stop. Sun Leader SRL este constructor de terase și se află în top companii ce oferă montaj de pergole retractabile și sisteme de sticlă. Compania oferă soluții personalizate și produse realizate pe comandă, oferte de preț detaliate, garanții de 30 de ani și consultanță gratuită.

Adauga un comentariu