Local

Veste bună privind Autostrada Unirii A8! Studiul de fezabilitate pentru secțiunea montană se apropie de final

Publicat: 01 aug. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Veste bună privind Autostrada Unirii A8 Studiul de fezabilitate pentru secțiunea montană se apropie de final
În data de 11 august 2023 se va închide contractul de SF pentru secțiunea montană

Studiul de fezabilitate pentru autostrada Unirii A8secțiunea montană Miercurea Nirajului-Leghin (Vânători-Neamț) se apropie de final.

„Autostrada Unirii-A8, secțiunea montană Miercurea Nirajului – Leghin (Vânători-Neamț)
Vă dau o veste pe care regiunea Moldovei o așteaptă de peste 16 ani, adică din 3 Mai 2007, când s-a vorbit prima dată oficial despre A8!
În data de 11 August 2023 se va închide contractul de SF pentru secțiunea montană și astfel va lua sfârșit Odiseea cu SF-ul pe tronsonul Tg.Mureș – Tg.Neamț!
Să sperăm că de această dată colegii din CNAIR vor lua definitiv această decizie, singura care poate permite acestui proiect să meargă înainte și să se încadreze în termenul susținut de către Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu pentru licitația de Proiectare + Execuție, adică sfârșitul acestui an!
Chiar dacă în prezent dețin funcția de DG Interimar CNIR, urmăresc cu mare atenție acest proiect și consider că am o obligație morală față de regiunea Moldovei în legătură cu evoluția acestuia. Au mai rămas 10 zile!”, a transmis Cătălin Urtoi, director interimar CNIR.

Comentarii
  • Urtoi, te zbăteai mai mult pentru A8 înainte până să-ți taie elanul Grindeanu care ți-a dat un post călduț și ți-a închis gura. Iașul nu va avea autostradă, ne vom mulțumi cu 670 metri din A7 care trece prin colțul județului, politicienii vor flutura niște hârtii la anul în campanie, vor face promisiuni și atât. Ieșenii s-au săturat de minciuni, nu mai pot fi păcăliți.

Adauga un comentariu