Sport

Veste cruntă pentru Florin Andone! Verdictul medicilor și cât va absenta atacantul

Publicat: 12 nov. 2019

A venit verdictul pentru Florin Andone. Accidentat în meciul dintre Gaziantep și Galatasaray, scor 0-2, atacantul român a primit o veste cruntă. Internaționalul de 26 de ani nu va mai evolua în acest an, urmând a reveni pe gazon peste două luni și jumătate. În urma unui RMN, diagnosticul inițial a fost confirmat. Andone are o leziune parțială a ligamentului colateral intern drept.

„Convocat de Cosmin Contra la echipa națională pentru meciurile cu Suedia și Spania din această lună, atacantul Florin Andone a suferit o accidentare în ultima partidă disputată pentru Galatasaray, sâmbătă. În urma examenului RMN, diagnosticul inițial s-a confirmat, din păcate. În urma dialogului dintre staff-ul medical al naționalei cel al clubului din Istanbul, Florin a suferit o leziune parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept și va absenta cel puțin 2 luni-2 luni și jumătate, perioada estimată pentru recuperare. Florin, te așteptăm și mai puternic, avem nevoie de tine să pregătim Euro 2020!”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul frf.ro.

Cum s-a accidentat Florin Andone

Ghinion teribil pentru Florin Andone. Atacantul echipei naționale a ieșit accidentat în meciul dintre Gaziantep și Galatasaray, fiind înlocuit, încă din minutul 11, de Ryan Babel. Atacantul convocat inițial de Cosmin Contra pentru meciurile cu Suedia și Spania a fost lovit de Junior Morais, fostul jucător al celor de la FCSB, și a rămas întins pe gazon.

26 de ani are Florin Andone.
4,5 milioane de euro este cota de piață a lui Andone, conform transfermarkt.com.loading...

Adauga un comentariu