Actualitate

Veste proastă dată de Ludovic Orban: „Creşterea pensiilor cu 40%, din septembrie, nu este sigură“

Publicat: 20 ian. 2020

Veşti îngrijorătoare pentru milioane de români. Creşterea pensiilor cu 40%, din septembrie, nu este sigură, declară premierul Ludovic Orban.

De asemenea, dublarea alocaţiilor a fost deja amânată, iar premierul şi ministrul Finanţelor dau vina, într-un glas, pe greaua moştenire. În plus, şeful Guvernului spune că această creştere nu este deloc sigură, pentru că nu ştim cum merge economia.

De asemenea, dublarea alocaţiilor după rectificare este puţin probabil să fie aplicată, pentru că nu sunt identificate surse de finanţare.

Imediat după Orban, ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a anuntat pe Facebook că nu există bani la buget pentru majorările la pensii și alocații, și acuză PSD de iresponsabilitate maximă. La fel, creșterea punctului de pensie de la 1 septembrie nu mai este certă.loading...

Comentarii
  • Astia (aka PNL) nu mai au un ban iar Catu se imprumuta ca istericu de pe unde mai poate, acusi ajunge si la camatari, e o situatie de dementa absoluta. Bravos dreapta ai atins culmea „sucesurilor”. Vrem anticipate sa te mai votam mai frate :)))))

Adauga un comentariu