Sport

Veste uriașă pentru Florin Andone! Românul va evolua cu Real Madrid! Reacția lui Cosmin Contra

Publicat: 23 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Veste uriașă pentru Florin Andone Românul va evolua cu Real Madrid Reacția lui Cosmin Contra

Galatasaray și Real Madrid se vor duela în a treia etapă din grupele Champions League, pe terenul turcilor. Florin Andone (26 de ani) a primit o veste foarte bună înainte de întâlnirea cu „galacticii”. Atacantul român este rezerva lui Radamel Falcao (33 de ani), după ce ambii au ajuns la Galatasaray în această vară. Totuși, columbianul s-a accidentat, iar Andone a început să fie folosit mai mult de Fatih Terim, tehnicianul formației turce.
Falcao nu s-a mai antrenat alături de echipă de aproape trei săptămâni, iar Terim va apela, și cu Real Madrid, la serviciile românului, potrivit AS. Se pare că medicii au făcut toate eforturile pentru a-l pune pe picioare pe Falcao în ultimele zile și au forțat revenirea sa, dar acest lucru nu a fost posibil.

Liga Campionilor înseamnă experiență

Singura variantă a celor de la Galatasaray pentru atac este Andone, care a impresionat la prima partidă ca titular. Florin a marcat o dublă, în victoria echipei sale cu 3-2, împotriva celor de la Sivasspor.
Cosmin Contra, selecționerul României, a avut o intervenție telefonică, în care și-a exprimat mulțumirea în legătură cu jucătorii români care au șansa de a juca în Champions League. „În Liga Campionilor acum este o situație încurajatoare față de anul trecut. Pentru cei care joacă în Ligă înseamnă experiență, înseamnă să joci împotriva celor mai buni din Europa. Asta îți dă încredere în tine. Chiar dacă 2 sau 3 sunt titulari, ceilalți sunt și ei în loturile echipelor și pot juca dacă este cazul”, a spus Contra

Adauga un comentariu