Sport

Veste uriașă pentru Răzvan Marin: „E titular”. Mai pleacă de la Ajax?

Publicat: 24 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Veste uriașă pentru Răzvan Marin E titular. Mai pleacă de la Ajax

Răzvan Marin încă nu se regăsește de când a ajuns la Ajax. Cu toate că a trecut o jumătate de an de la transfer, mijlocașul încă nu joacă prea des, cu toate că este al treilea jucător din istoria lui Ajax în ceea ce privește suma de transfer. Tatăl fotbalistului, Petre Marin, a dezvăluit însă că fiul său va fi titular în meciul din Cupă, cu Spakenburg.

„Ei, sub nicio formă, nu vor să-l lase împrumut pe Răzvan. Au fost discuții, au fost echipe bune care și-au manifestat interesul pentru el, dar antrenorul a spus că, cel puțin până la vară, nu vrea să audă de așa ceva, pentru că el are mare încredere în el. Am vorbit și cu el, are meci în Cupă diseară și va fi titular”, a spus Petre Marin la Fotbal Club.

Dacă va continua să nu joace, Răzvan Marin poate pleca de la Ajax

Până să devină titular de drept, Răzvan Marin (23 de ani) trebuie să impresioneze în Cupă, acolo unde antrenorul e decis să-i acorde mai multe șanse. Cu toate acestea, tatăl său nu exclude o plecare.

„Este o situație cel puțin ciudată, mai ales pentru Răzvan, pentru că el în astfel de situații nu a mai fost și își dorește foarte mult să joace. Din discuțiile pe care le-a avut cu ei, când a semnat cu Ajax, era un proiect foarte frumos vis-a-vis de el, dar nejucând, nu poți să rămâi la nesfârșit, indiferent că e Ajax sau orice altă echipă”, a explicat Petre Marin.

Răzvan Marin a avut oferte mai bune când a semnat cu Ajax

Răzvan Marin a semnat cu Ajax pe 1 iulie 2019. La acea vreme, mijlocașul era curtat de mai multe echipe. În plus, există și acum oferte.

„Noi, tot timpul când am făcut alegerile, le-am făcut pe criteriu sportiv, niciodată pe cel financiar. Când am ales Ajax, au fost cel puțin două echipe care, din punct de vedere financiar, îi ofereau un salariu net superior. Poate echipe puțin mai mici, dar echipe care tot timpul se luptau, în campionatele lor, pentru titlu și cupele europene.

Dar am făcut acea alegere și sunt convins că va juca mai mult în acest retur și vom vedea în vară. Dacă nu va apărea o ofertă extraordinar de tentantă pentru ei și atunci se discută. Dar de împrumut nici nu vor să audă.

Nu numai Brugge, ci și alte echipe, din Franța, Italia, Anglia. Și nu vă ascund faptul că și acum sunt astfel de opțiuni, dar majoritatea vor împrumut cu drept de cumpărare. Ei, dacă ar veni o ofertă cel puțin egală cu banii pe care ei i-au plătit, atunci cred că ar putea să discute. (…) El nu este confortabil în această situație. Ei au zis să așteptăm, să avem încredere, că va veni, să fie pozitiv, să se antreneze”, a precizat Petre Marin.

Cei mai scumpi jucători cumpărați de Ajax:

Miralem Sulejmani – iulie 2008 – cumpărat de la Heerenveen cu 16,25 de milioane de euro
Daley Blind – iulie 2018 – readus de la Manchester United pentru 16 milioane de euro
Răzvan Marin – aprilie 2019 – de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro

Adauga un comentariu