National

Vestea care a întristat lumea handbalului românesc! Este vorba despre Cristian Gaţu

Publicat: 25 mart. 2020

Cristian Gațu a fost internat de urgenţă la spital în cursul zilei de astăzi. Fostul mare handbalist român a suferit un atac cerebral şi va fi operat joi, după ce i-a fost efectuat un computer tomograf.

Cristian Gaţu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti, iar după un control amânunţit, doctorii au descoperit un cheag de sânge la creier.

Radu Voinea a vorbit despre starea lui Cristian Gațu: „Am vorbit cu el, am văzut că nu prea înțelegeam ce spune. L-am întrebat ce s-a întâmplat. A zis: nu prea îmi simt partea stângă, mâna și piciorul”.

Ștefan Birtalan, dublu campion mondial cu România, a mărturisit că Cristian Gațu va fi în afara oricărui pericol, conform spuselor medicilor:

„Am vorbit la Spitalul Militar, doctorii ne-au dat asigurări că este un accident vascular în urma căruia se poate recupera, este în afara oricărui pericol”.

Cristian Gațu s-a născut la București, pe 20 august 1945, și este dublu campion mondial, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Montreal și cu bronz la JO din 1972. Cristian Gațu a câștigat în 1977 Cupa Campionilor Europeni cu Steaua și a fost considerat cel mai tehnic jucător de handbal din România.loading...

Adauga un comentariu