Cancan

Vestea dată de chef Florin Dumitrescu după 11 ani de căsătorie: „Suntem pur și simplu norocoși”

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vestea dată de chef Florin Dumitrescu după 11 ani de căsătorie Suntem pur și simplu norocoși
Florin Dumitrescu și Cristina Sima și-au unit destinele în 2013 și au împreună două fiice

Chef Florin Dumitrescu a făcut un anunț emoționant după 11 ani de căsătorie, rememorând clipele când Cristina i-a devenit soție. De menționat că la acea vreme, partenera chef-ului era însărcinată cu prima lor fiică, Ava. De altfel, cu ocazia acestei aniversări, Florin Dumitrescu și soția sa au fost într-o mică vacanță în Grecia.

Florin Dumitrescu și Cristina Sima și-au unit destinele în 2013 și au împreună două fiice, Ava și Mia. Simpaticul chef are o familie foarte frumoasă însă a ales să o țină departe de lumina reflectoarelor. În ceea ce le privește pe fetele cuplului, acestea cresc pe zi ce trece, una fiind la școală deja, iar cealaltă, încă la grădiniță.

Vestea dată de chef Florin Dumitrescu după 11 ani de căsătorie

Chef Florin Dumitrescu a dat o minunată veste fanilor după 11 ani de căsătorie. Noul jurat MasterChef a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu adevărat impresionant.

Chef Florin Dumitrescu nu își ascunde sentimentele și zi de zi postează în mediul online tot ceea ce gândește. De această dată, a scris un mesaj emoționant despre căsnicia pe care o are de 11 ani cu frumoasa lui soție, Cristina Dumitrescu.

„11 ani de când Sima a devenit Dumitrescu. Suntem pur și simplu norocoși, ne-am găsit și nu ne-am mai dat drumul de atunci. Am sărbătorit în curtea unde ne-am cunoscut, pe Toamnei 101, la Escargot, ne-a gătit Exarhu și ne-a cântat Fane Lăutaru’, a fost prima noastră petrecere reușită de care povestim și astăzi cu ai noștri.

Zelda, la mulți ani, dacă ar fi să ne mai naștem o dată, tot cu tine aș vrea”, a scris în descrierea fotografiei celebrul jurat MasterChef.

Fanii s-au grăbit să îi felicite, mai ales că în poză soția lui chef Florin Dumitrescu este însărcinată. Ei bine, este o imagine veche, chiar de la petrecerea descrisă în rândurile de mai sus de celebrul bucătar.

Florin Dumitrescu, scandal la Pro TV

Cei trei chefi au fost implicați de-a lungul timpului în două proiecte TV de mare anvergură. Cu toate acestea, puțini își mai aduc aminte de scandalul uriaș care a ținut primele pagini ale ziarelor, în urmă cu câțiva ani.

Este vorba despre conflictul dintre Florin Dumitrescu și Alex Dima, reporterul de la „România, te iubesc!”, participant la una dintre ediții. Chef Dumitrescu i-a atras atenția lui Alex Dima că a pregătit un preparat din carne de pui care nu este complet gătit. De la acest moment, situația dintre chef Dumitrescu și Alex Dima a degenerat rapid.

Fără să stea prea mult pe gânduri chef-ul a răbufnit în direct, iar între cei doi a avut loc un schimb de replici care i-a lăsat cu gura căscată pe colegii lor.

„Alex, ai ajuns exact în situația în care sunt unii care lucrează când te duci tu la ei și faci reportaje. Și dai cu ei de pământ. Acum vin eu și dau cu tine de pământ, că dai carne cruda la oameni, bai, omule!”, i-a atras atenția chef Dumitrescu lui Dima.

Acesta din urmă, convins că mâncarea lui a fost bine făcută a gustat din preparat, moment în care chef-ul i-a atras atenția într-un mod jignitor.

„Nu mai mânca, pentru că ți se face rău, dementule!”, a strigat Florin Dumitrescu.

Din fericire, conflictul dintre cei doi s-a încheiat repede. Chiar Florin Dumitrescu a îngropat securea războiului și și-a cerut scuze.

Adauga un comentariu