Sport

Vestea începutului de an, dată de Florin Andone: „În 4 săptămâni voi fi gata de joc!”

Publicat: 09 ian. 2020

Florin Andone (26 de ani) a primit cea mai bună veste din partea medicilor într-o zi de mare sărbătoare în România, Sfântul Ioan. Atacantul celor de la Galatasaray a anunțat că accidentarea sa nu este deloc una gravă și că din februarie 2020 va fi din nou apt de joc. Vestea cea mare îl bucură și pe Mirel Rădoi, care astfel va putea conta pe internaționalul român pentru meciul cu Islanda, de pe 26 martie 2020, din „semifinalele” barajului pentru calificarea la Euro 2020, turneu final ale cărui patru partide se vor juca și pe Arena Națională, din București.

„Totul decurge bine, în două săptămâni voi fi în Istanbul și în 4 voi fi gata de joc”, este o postare pe care Florin Andone a găzduit-o ieri pe pagina sa de InstaStory.

Andone a jucat de nouă ori pentru Galatasaray, marcând două goluri pentru gruparea din Istanbul. În această iarnă, au existat zvonuri că românul s-ar putea întoarce în Anglia, dar nimic nu s-a concretizat.

Ce se va întâmpla cu Florin Andone în 2020? S-ar putea întoarce și la Brighton

Florin Andone aparține de Brighton, care l-a cumpărat în mai 2018 de la Deportivo La Coruna, pentru șase milioane de euro. Cel mai probabil, vârful născut la Botoșani va reveni în Anglia și va lupta pentru un loc în echipă din sezonul viitor.

În Premier League, atacantul român s-a adaptat destul de greu. A evoluat în 30 de partide pentru Brighton și a reușit să înscrie de șase ori.
Florin Andone este cotat la patru milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Cea mai prolifică perioadă din cariera sa este cea de la Cordoba. În doi ani, Andone a înscris 27 de goluri pentru andaluzi.loading...

Adauga un comentariu