Local

Vești bune! Din 8 aprilie revine cursa aeriană Iași – Cluj-Napoca

Publicat: 03 apr. 2021
Tarom

Vești bune! De joi, 8 aprilie, revine cursa aeriană Iași – Cluj-Napoca. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe. Zborul este direct și durează 50 de minute.

„Dezvoltăm aeroportul, dezvoltăm Iașul!

Din 8 aprilie, veți putea ajunge la #Cluj de pe IASI Airport cu TAROM.
După introducerea curselor externe către Frankfurt, Londra Heathrow și numeroase alte destinații internaționale, acum reconectăm Iașul și de vestul României. ”, a anunțat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, pe pagina sa de Facebook.

Dezvoltăm aeroportul, dezvoltăm Iașul!

Din 8 aprilie, veți putea ajunge la #Cluj de pe IASI Airport cu TAROM.

După…

Publicată de Costel Alexe pe Sâmbătă, 3 aprilie 2021

Drumul Iași – Cluj Napoca cu mașina durează 6 ore, cu avionul 50 de minute

Compania aeriană Tarom transmite faptul că dacă mergi cu mașina de la Iași la Cluj vei face 6 ore, cu trenul 8 ore și jumătate, iar cu avionul doar 50 de minute.

„Dacă mergi cu mașina, faci puțin peste 6 ore.
Dacă mergi cu trenul, faci aproape 8 ore și jumătate.
Dacă alegi să mergi pe jos, poți face drumul în 80 de ore, fără oprire, dar sigur faci febră musculară. ?
În schimb, cu #TAROM ajungi în maximum 50 de minute și pe cuvânt că nu te va obosi drumul, iar asta pentru că începând cu 8 aprilie operăm zboruri directe între Cluj-Napoca și Iași!
Spor la rezervări pe https://www.tarom.ro/!
??❤✈”, au transmis reprezentanții Tarom.

Noi investiții anunțate la Aeroportul Iași

Aeroportul Internațional Iași a bătut în cuie și lista de investiții pe anul 2021. Proiectul a fost avizat deja de plenul Consiliului Județean Iași în urmă cu doar câteva zile. Lista nouă de investiții cuprinde modernizarea sistemului de parcare de la aerogară. În plus, aerogara va trece și la implementarea unui sistem de monitorizare lângă terminalele regiei. CJ a avizat în urmă cu câteva săptămâni și noul masterplan de la Aeroportul Iași. Proiectul prevede investiții de 75 de milioane de euro pe partea de vest, zonă care include cele 3 terminale actuale, platforma de parcare, dar și un viitor terminal cargo.
Adauga un comentariu