Local

Veşti bune la Iași! Primul pacient ieşean diagnosticat cu coronavirus s-a vindecat

Publicat: 19 mart. 2020

Veştile bune au ajuns la Iaşi. Primul pacient ieşean diagnosticat cu coronavirus s-a vindecat. Acesta a fost externat astăzi, însă va sta 14 zile în izolare la domiciliu.

„Nu mai reprezintă un pericol pentru comunitate dar va sta 14 zile la domiciliu aşa cum a specificat Carmen Dorobăț în interviul acordat în exclusivitate Cotidianului Bună Ziua Iaşi.

„În urma testelor efectuate a fost externat un bărbat de 42 de ani, ca fiind vindecat. Conform procedurilor acesta va fi monitorizat şi se va izola la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

Se află în curs de desfăşurare anchetele epidemiologice pentru toate persoanele internate, ceea ce înseamnă că se identifică contacţii acestora şi traseele pe care bolnavii le-au avut de la intrarea în ţară.”, potrivit Direcției de Sănătate Publică Iași.

 

Comentarii
  • SAVIN MIHAI din Ciorani ,bolnav si in neputinta de a se deplasa cu tuse convulsiva si dureri in piept sta in statie de autobuz situata in centrul comunei Belcesti al societatii , AUTOCONFORT si TAXI MOLOCEA iar autoritatile nu doresc sa ia masuri
    Domnule ,Primar Ciobanita DORMI ,ATENTIE DOMNULE PREFECT ,RASPUNZI CU FUNCTIA

  • „Policeman”, e timpul sa intelegeti confuzia dintre barbatul politist de 38 de care s-a plimbat jumatate de oras, si acest pacient de 42 de ani!!!

  • POLICEPULIMAN se pare ca tu eslti patron la AUTOCONFOT si vrei sa iti pierzi licenta facindu-te miliardar .La Belcesti in statia ta de autobuz ti s-a semnalat un caz de COVIT-19 .
    FELICITARI =PROSTIE =IRESPONSABILITATE

  • Nu este nicio confuzie. Si acest barbat de 42 de ani din Nicolina a recunoscut ca s-a plimbat mai multe zile prin oras(in jur de 8 zile). Va dati seama cat bine a putut sa faca. Nu il confund cu politistul de 38 de ani, care si ala ar trebui tras la raspundere

Adauga un comentariu