Local

Veşti bune! Zborul Iaşi – Madrid, operat de Wizz Air pe Aeroportul Internaţional din Iaşi

Publicat: 08 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Veşti bune Zborul Iaşi - Madrid operat de Wizz Air pe Aeroportul Internaţional din Iaşi
Noi curse de pe Aeroportul Internațional Iași

Veşti bune pentru ieşeni şi nu numai. Din data de 2 decembrie 2021, pe aerogara ieşeană va fi disponibilă o nouă cursa. Zborul Iaşi – Madrid va fi operată de compania Wizz Air. Cursele spre capitala Spaniei vor fi de 2 ori pe săptămână.

„? Veste bună: zbor #direct IAȘI ✈MADRID, din decembrie!
? Începând cu data 2 decembrie 2021, partenerul nostru Wizz Air va opera zboruri regulate de pe Aeroportul Iași spre capitala Spaniei, cu două frecvențe pe săptămână – joi și duminică:
IAS 06:10 – 09:10 MAD
MAD 09:45 – 14:35 IAS
Biletele către noua destinație sunt deja puse în vânzare, pe site-ul companiei: ? www.wizzair.com
Călătorii plăcute tuturor! ✈”, au transmis reprezentanţii Aeroportului Internaţional din Iaşi.

Compania Blue Air deschide baza de la Aeroportul Internațional din Iaşi

O altă veste ce îi privește pe călătoria este aceea că Blue Air își consolidează prezența în Iași, anunțând deschiderea unei baze operaţionale şi zboruri directe şi de conexiune către peste 23 de destinații începând cu 27 martie

Blue Air anunță lansarea serviciilor sale din noua să bază din Iași, începând cu Vara 22 și pune în vânzare zboruri directe și de conexiune către peşte de 23 de destinații. Blue Air va avea o aeronavă Boeing 737-8-MAX la baza din Iași și va opera 8 servicii directe și peste 15 zboruri de conexiune din Iași.

Blue Air operează în prezent zboruri directe de la Iași la Londra Heathrow și București Otopeni. Începând cu luna decembrie, Blue Air va adăuga un nou serviciu direct de la Iași la Dublin urmat de încă 5 noi zboruri directe de la Iași la Paris, Roma, Barcelona, Bruxelles și Köln începând cu 27 martie 2022.

Blue Air va oferi peste 15 zboruri de legătură din Iași prin hub-ul său din București în cadrul Orarului de Vară 2022: Amsterdam, Atena, Barcelona, Frankfurt, Helsinki, Heraklion, Larnaca, Londra-Luton, Madrid, Malaga, Milano – Linate, Munchen, Paris, Stuttgart, Timișoara, Valencia și Viena.

„Suntem încântați să anunțăm noua noastră bază din Iași, oferind clienților ieșeni accesul la peste 23 de destinații-cheie din rețeaua noastră”, a declarat Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air și a adăugat „Blue Air se angajează să susţină  dezvoltarea aeroportului din Iași și să aducă beneficii comunității ieșene, oferind opțiuni de călătorie mai bune la prețuri accesibile. ”

„Salutăm decizia companiei Blue Air de a redeschide bază permanentă la Iași, colaborarea cu operatorul low-cost fiind un suport real pentru dezvoltarea aeroportului. Faptul că Blue Air a ales Aeroportul Iași pentru consolidarea propriului business confirmă faptul suntem în continuare un partener de încredere. Cele 5 rute directe care vor fi lansate anul viitor sunt un câștig pentru ieșeni și pentru toți locuitorii Moldovei, precum și un pas înainte privind parteneriatul nostru. Doresc să mulțumesc, pe această cale, conducerii Blue Air pentru deschidere și susținere”, a spus Romeo Vatră, Directorul General Provizoriu al Aeroportului Internațional Iași.

Adauga un comentariu