Cancan

Vești cumplite despre starea de sănătate a lui Liviu Vârciu! Coronavirusul l-a afectat grav

Publicat: 31 dec. 2020
Liviu Varciu zambeste larg
Liviu Vârciu a povestit că a ieșit din izolare și că se simte puțin mai bine.

Liviu Vârciu a povestit că a ieșit din izolare și că se simte puțin mai bine.

După ce a aflat că a fost infectat cu coronavirus, Liviu Vârciu a fost nevoit să intre în izolare. Artistul s-a tratat acasă, urmând tratamentul prescris de medicii de la Institutul ”Matei Balș” din București. Totodată, cadrele medicale i-au monitorizat starea de sănătate.

Recent, Liviu Vârciu a povestit că a ieșit din izolare, iar starea sa de sănătate este una stabilă. „Am avut o formă mai ușoară de Covid, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum.

Nu am avut gust și miros. Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus ca obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”, a declarat Liviu Vârciu, conform playtech.ro

Liviu Vârciu a respectat toate măsurile impuse de autorități

În plus, vedeta a susținut că a respectat toate măsurile impuse de autorități cu privire la combaterea pandemiei. „M-am spălat pe mâini de fiecare dată, am dezinfectant în mașină, pe care l-am folosit, am purtat mereu masca. O singură dată nu am avut-o, fix o oră, și uite ce am pățit!”,a mai spus Liviu Vârciu.

Dacă de Crăciun a stat singur, izolat într-o cameră din vilă. Acum, celebru artist poate să își petreacă Revelionul alături de iubita lui și ce doi copii.

Reamintim că anunțul a fost făcut chiar de Liviu Vârciu pe pagina sa de Instagram.

„Să fiţi sănătoşi că e cel mai important şi dacă vine Moş Crăciun la voi şi-l vedeţi să-i spuneţi să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să ştii când să faci Covid, nu aşa. L-am luat fix de Crăciun. E bine că nu imi mai bat capul cu Moş Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveţi sărbători liniştite, fericite şi purtaţi mască, că e groasă. Acum, de Sărbatori, e groasă”, a scris vedeta.

Anda Călin a făcut dezvăluiri despre al treilea copil

Anda Călin, jumătatea lui Liviu Vârciu, și-a luat fanii prin surprindere, vorbind despre cel de-al treilea copil. Admiratorii nu se așteptau la răspunsul pe care l-a dat vedeta.

Anastasia și băiatul născut în primăvară sunt minunățiile de care se bucură Anda Călin și Liviu Vârciu. Frumoasa șatenă avea să le facă o surpriză plăcută admiratorilor din mediul virtual! Le-a dezvăluit numele mezinului familiei, Liviu Matei! Și a mai făcut o mare dezvăluire, tot pentru fanii cuplului. Anda a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram, ocazie prin care le-a satisfăcut internauților mai multe curiozități legate atât de ea, cât și de viața ei de familie.

Cum era de așteptat, un fan a întrebat-o dacă se gândește să devină mama pentru a treia oară. Răspunsul iubitei cântărețului nu a întârziat, dar nu a fost deloc unul concret.

În momentul de față, nu mai îmi doresc un copil, dar nu se știe peste 5 ani. Tot timpul spunem că dacă va mai fi cazul, atunci se va întâmpla. Pentru că nu cred că vreau să o iau din nou de la capăt cu scutece, lapte, suzete”, a spus Anda Călin la InstaStory.

Adauga un comentariu