International

Veşti de ultimă oră! Prima persoană din Italia vindecată de virusul Covid-19

Publicat: 27 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Veşti de ultimă oră Prima persoană din Italia vindecată de virusul Covid-19

Italia este ţara din Europa cel mai afectată de coronavirus, dar cu toate acestea din Peninsulă vin şi veşti bune. O femeie în vârstă de 47 de ani, din Vo’ Euganeo, provincia Padova, este prima persoană din această ţară vindecată de coronavirus.

Deşi s-a vindecat, femeia este foarte supărată acum, după cum reiese dintr-un interviu acordat ziarului Corriere della Sera, tradus de rotalianul.ro. „Noi s-ar putea să fim și ignoranți, dar cineva a suflat în focul ignoranței noastre”, spune ea, referitor la isteria creată și menținută în tot acest timp.

„Nu am făcut-o atât pentru mine, cât pentru cei din Vo’ Euganeo pe care-i aveam în preajmă. Mă priveau toți ca și cum aș fi scuipat virusul în cafeaua lor. „Stați liniștiți”, le-am spus prietenilor mei, „nu am simptome, probabil rezultatul va fi negativ””, povestește italianca de 47 de ani.

Din păcate rezultatul a fost pozitiv. „Medicii mi-au spus imediat: vă internăm din motive de precauție. S-au ținut de cuvânt”, mai spune pacienta. După o zi și jumătate de internare a fost trimisă acasă și supusă carantinei la domiciliu pentru 14 zile. „Sunt doar o persoană care s-a întors acasă, la fel cum vor face în curând mulți alții. Trezirea, băieți, că ne facem rău singuri”, ne îndeamnă femeia.

Adauga un comentariu