International

Veşti triste pentru fanii MMA! Irlandezul Conor McGregor a anunţat că se va retrage din ring

Publicat: 07 iun. 2020
Conor McGregor si-a anuntat retragerea

Sunt veşti triste pentru iubitorii MMA şi pentru fanii irlandezului Conor McGregor. Acesta a anunţat că se va retrage din circuitul care l-a făcut celebru. Motivitul retragerii nu se cunoaşte. Conor McGregor a făcut tristul anunţ pe o reţea socială

Conor McGregor se retrage din activitate! A postat un mesaj pe Twitter în care a anunţat acest lucru

Conor McGregor se retrage din MMA, iar anunţul a venit pe Twitter. Vedeta MMA a postat o poză însoţită de un scurt text prin care acesta a explicat că a luat decizia de a se retrage din MMA. Motivele pentru care acesta a decis să se retragă nu se cunosc:

„Salut oameni! Am decis să mă retrag din lupte. Mulţumesc tuturor pentru amintirile uimitoare! Ce aventură a fost! Iată o poză cu mine şi mama mea din Las Vegas postată la una dintre victoriile mele pentru titlul mondial. Mulţumesc pentru amintirile incredibile.”, a scris McGregor, în vârstă de 31 de ani, pe Twitter.

Mesajul este însoţit de o fotografie alături de mama lui, căreia i-a promis că-i va cumpăra casa visurilor sale.

O legendă a MMA! Conor McGregor A câştigat aproape toate partidele pe care le-a disputat

Conor McGregor şi-a făcut debutul în artele marţiale mixte în 2007 şi şi-a anunţat retragerea prima dată în aprilie 2016, dar a revenit asupra decizie la scurt timp, înainte de a lupta cu Khabib Nurmagomedov, doi ani mai târziu.

El a fost campion al UFC în 2015 şi 2016, câştigând 21 din cele 25 de lupte disputate în artele marţiale mixte. În 2018, McGregor a fost obligat să urmeze cursuri de stăpânire a furiei şi să presteze cinci zile în folosul comunităţii, după ce a atacat un autovehicul în care se aflau mai mulţi luptători UFC, între care Khabib Nurmagomedov. În martie 2019, McGregor a fost reţinut la Miami după ce a distrus telefonului unui fân, care ulterior a renunţat la plângere. În august 2017, el a luptat cu Floyd Mayweather, americanul câştigând prin KO în repriza a zecea.

Adauga un comentariu