Magazin

Vestiare metalice pentru firmele din sectorul producție 

Publicat: 25 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vestiare metalice pentru firmele din sectorul producție 

Să pui accentul pe mulțumirea angajatului poate deveni una dintre cele mai bune soluțîi pentru a-i capta atenția în muncă și pe cale de consecință productivitatea. De aici și până la stoparea exodului de forță de muncă este doar un pas și deja antreprenorii au conștientizat acest lucru.

Cele mai multe dintre firme au activitate în producția de serie, prin urmare locația unde se desfășoară lucrul este o clădire și eventual anexele acesteia. Având în vedere că cel puțin o treime din zi este petrecută în secție, întregul spațiu al societățîi merită să fie adus la standarde cât mai bune.

Prima interacțiune benefică poate să fie făcută încă din zona de intrare, cel mai adesea asociată cu spațiul în care lucrătorii se echipează cu uniformă specifică firmei. Prin urmare, celebrul dulap metalic va fi organizat într-o manieră confortabilă și în special sigură pentru bunurile personale care rămân până la ieșirea din serviciu.

O varianta la îndemână și care aduce confort pentru toți angajați este de a le oferi posibilitatea utilizării unor fisete metalice. Aceste produse nu sunt neapărat o noutate, însă actualmente materialele cu care sunt produse și siguranță pe care o oferă prin sistemele de încuietori vor schimbă radical prima impresie a unei zile de lucru.

Aceste vestiare metalice sunt în așa fel concepute încât să fie flexibile din punct de vedere al organizării în funcție de spațiul disponibil. Flexibilitatea despre care vorbim este dată de dimensiunile și modul în care sunt compartimentate. Altfel, rigiditatea oțelului din care sunt confecționate și intariturile cu care sunt prevăzute fac din oricare model de dulap metalic un produs extrem de rezistent. Prin urmare investiția se va amortiza convenabil și datorită utilizării produsului pe termen lung, fără reparațîi.

Pentru o alegere corectă a modelului, persoană desemnată de către administratorul firmei trebuie să cunoască suprafață dedicată spațiului pentru vestiar și numărul maxim de salariați pe care societatea comercială îi poate angaja. O astfel de investiție în vestiare metalice trebuie făcută o sigură dată pentru a fi siguri că în caz de angajări la capacitate maximă niciunul dintre angajați nu va fi privat de propriul fiset metalic pentru depozitarea bunurilor pe durata serviciului.

Oferta vânzătorului include o arie dedicată pentru vestiare metalice în diferite variante constructive. Se pot alege corpuri de vestiar metalic tip „soldat” cu o singură ușa, sau cu două uși, înălțimea corpului fiind împărțită în mod egal. În mod natural au fost produse și variantele de două și trei corpuri alăturate, respetiv spații pentru 4 sau 6 vestiare. Toate acestea sunt în general recomandate pentru societăți comerciale în care nu este utilizat echipamentul obligatoriu de lucru, prin urmare angajații își vor depozita doar bunurile, nu și hainele.

Pentru sectoarele de producție unde uniformă este obligatorie, sunt în oferta vestiare metalice cu trei uși și compartiment special pentru depozitarea încălțămintei. Partea superioară a dulapului metalic este prevăzută cu bară pentru umeraș de haine, dar și un sistem de ventilație în părțile laterale. Datorită spațiului suficient de pe ușa fiecărui compartiment, la interior este montată și o oglindă.

Indiferent de modelul care va fi ales, toate variantele dispun de sistem de închidere tip yală cu două chei de rezervă. În funcție de model există și posibilitatea fixării într-un suport dedicat a unor etichete pentru indentificare nominală a dețînătorului respectivului spațiu în vestiarul metalic.

Din punct de vedere estetic toată gama de fișete metalice pentru angajați este vopsită într-o culoare gri deschis. Calitatea acestei acoperiri cu vopsea este foarte bună și va rezistă pentru o periada mare de timp. În acest fel durata generală de utilizare a vestiarelor metalice poate să depășească cu ușurință 10 ani, atât timp cât sunt utilizate în mod rezonabil și curățate periodic.

Dacă sunteți antreprenor în construcții merită să evaluați și oferta de produse din categoria scară telescopica pe care același magazin specializat în vestiare metalice o propune. Ați putea astfel, la o singură comandă, să rezolvați simultan o serie de aspecte importante pentru productivitatea societățîi.

 

Adauga un comentariu