Local

Vi-i mai amintiți? Traficanții blestemați de cei chinuiți încearcă să scape de orice pedeapsă. Unul dintre ei încă este în arest – FOTO

Publicat: 03 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vi-i mai amintiți Traficanții blestemați de cei chinuiți încearcă să scape de orice pedeapsă. Unul dintre ei încă este în arest - FOTO
Andrei Odobașu a depus o plângere împotriva ordonanței procurorului prin care s-a dispus prelungirea controlului judiciar

Traficanții blestemați de cei chinuiți încearcă să scape de orice pedeapsă, dar nu reușesc. Unul dintre ei încă este în arest, iar celălalt este sub control judiciar

Totul s-a întâmplat în data de 4 august 2023, când Paul Bucur, fost Buhan, și Andrei Odobașu s-au trezit cu mascații la ușă pentru o anchetă ce are la bază infracțiuni privind traficul de persoane. Atunci, amândoi au fost reținuți, Andrei Odobașu fiind nevoit să își anuleze nunta cu o zi înainte. Dar la puțin timp s-a ales cu un control judiciar, în timp ce partenerul său de afaceri a rămas în arest. Dar Andrei Odobașu a depus o plângere împotriva ordonanței procurorului, prin care s-a dispus prelungirea controlului judiciar pentru o perioadă de încă 60 de zile.

Traficanții blestemați de cei chinuiți încearcă să scape de orice pedeapsă

În data de 13 octombrie 2023, anchetatorii au respins plângerea formulată de Andrei Odobașu și au menținut măsura controlului judiciar, iar în data de 30 octombrie 2023 s-a dispus prelungirea arestării preventive și în cazul lui Paul Bucur, aflat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă (CRAP) din cadrul IPJ Iași.

„În baza art. 234 alin. 1, art. 236 alin. 1-3 Cod proc. pen. raportat la art. 202 alin. 1, 3, 4 lit. e) Cod proc. pen. si art. 223 alin. 2 Cod proc. pen., admite propunerea de prelungire a măsurii arestarii preventive, privind pe inculpatul BUCUR (fost Buhan) Paul Alexandru, în prezent retinut în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. lasi, cercetat pentru sãvârsirea infractiunilor de trafic de persoane, proxenetism. Prelungește măsura arestarii preventive a inculpatului Bucur Paul Alexandru pentru o perioadã de 30 de zile”, se arată în hotărârea din data de 30 octombrie 2023.

Descinderile de la Cornești au picat trăsnet peste oameni. S-au întors în țară doar pentru niște lucrări

Vă reamintim că nici descinderile din satul Cornești, comuna ieșeană Miroslava, nu au picat prea bine, fiindcă Paul, Ionuț și Cristi Buhan se aflau în țară doar pentru niște lucrări, însă s-au trezit cu mascații în casă, fiind vizați pentru aceeași infracțiune, trafic de persoane. Există o prietenie între Paul Odobașu și frații Buhan, deoarece surse ale reporterilor BZI susțin că săptămâna trecută au fost la oficierea căsătoriei și urmau ca mâine să fie prezenți ca nuntași la petrecere.

Cristi Buhan este tatăl celor doi frați, Paul și Ionuț, iar de meserie este tractorist. Ancheta care i-a vizat și pe copiii săi, dar și pe tânărul care urma să devină mire, l-a șocat. În timpul descinderilor de la locuințele lor din satul Cornești, dar și din municipiul Iași, s-au ridicat două mașini, o sabie și o pușcă. Din anul 2014, cei doi au recrutat mai multe persoane majore, aproximativ 8, și le-au transportat pe teritoriul Marii Britanii, în scopul exploatării prin obligarea la prostituție sub atenția traficanților. Aceștia foloseau metoda „loverboy”, făcând victimele să se îndrăgostească de ei, oficializând relațiile chiar și prin căsătorie.

Iată că traficanții blestemați de cei chinuiți nu au aflat încă ce îi așteaptă, dar riscă pedepse grele, dacă se fac vinovați.

Adauga un comentariu