BZI LIVE

LIVE VIDEO – Viața Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași. Părintele Calistrat Chifan într-o nouă ediție BZI LIVE de colecție – FOTO

Publicat: 13 oct. 2021

Joi, 14 octombrie 2021, de la ora 12:30, în studioul BZI LIVE are loc o nouă emisiune în cadrul căreia este invitat părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași. În dialogul cu moderatorul Valentin Huțanu, îndrăgitul duhovnic va vorbi despre viața Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași. În fiecare an, pe 14 octombrie, Biserica Or­todoxă de pretutindeni o prăznuiește pe Cuvioasa Maică Parascheva. De mai bine de 350 de ani moaștele sale se găsesc la Iași, fiind izvor de vindecare și binecuvântare pentru toți cei care o vizitează. După ce anul trecut, pe fondul pandemiei, pelerinajul la Sfântă nu a mai fost permis, în acest an pot avea acces credincioșii de pretutindeni pentru a se închina la racla cu moaște.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu