Actualitate

Vica Blochina și-a mai făcut 4 intervenții estetice: „Nu mă doare deloc!”

Publicat: 21 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vica Blochina și-a mai făcut 4 intervenții estetice Nu mă doare deloc
Vica Blochina și-a mai făcut 4 intervenții estetice în aceeași săptămână

Vica Blochina a recunoscut că vrea să arate mereu bine și pentru asta nu ezită să apeleze la experții în domeniul intervențiilor estetice. Pentru a ajunge la forma mult visată, vedeta este dispusă să sufere oricât de mult este nevoie. De această dată, Vica Blochina și-a mai făcut 4 intervenții estetice în aceeași săptămână.

Vica Blochina și-a mai făcut 4 intervenții estetice

Vica Blochina a ajuns la vârsta de 48 de ani, așa că în ultima perioadă și-a îndreptat mai mult atenția către aspectul său fizic. Vica Blochina și-a propus ca anul acesta să-și facă mai multe intervenții estetice care o vor transforma total. Frumoasa blondină a reușit să ajungă la silueta pe care a visat-o, așa că acum poate trece la pasul următor. Tocmai în acest sens, vedeta a apelat la medicul estetician și a mai tăiat de pe listă patru intervenții. Ele au fost realizate în aceeași săptămână, iar această decizie nu a fost în zadar. Vica Blochina pare acum mai tânără cu 10 ani.

În urmă cu ceva timp, Vica Blochina se hotărâse să ajungă la silueta perfectă, așa că a decis să treacă printr-o operație de micșorare a stomacului, iar acum kilogramele în plus nu mai reprezintă o problemă. Acum, Vica Blochina și-a dorit să intervină la nivelul feței și pentru asta a apelat la mai multe intervenții estetice.

Cât a cheltuit Vica Blochina pe cele 4 inetrvenții estetice

Frumoasa blondină a reușit să ajungă în punctul în care pare cu 10 ani mai tânără, iar ea este cât se poate de mândră de rezultate, mai ales că au costat nu mai puțin de 2.500 de euro. Mai mult, aceasta nu are de gând să se oprească aici, mai ales de când are propria afacere.

„Am venit să îmi fac un mic retuș. Eu mă învinețesc foarte repede, dar îmi place că această procedură se vede imediat. Nu mă doare deloc. Bărbia se lungește frumos și fața e mai definită și mai slabă. (…) Efectiv, în 5 minute aveți un lifting facial super frumos”, a explicat pentru săi  Vica Blochina, în mediul online.

Procedurile la care Vica Blochina, care a vorbit despre relația cu Victor Pițurcă, a apelat sunt unele simple, vedeta injectându-și acid hialuronic și botox. Mai exact, blondina și-a mărit buzele, și-a șters ridurile de expresie, și-a injectat pomeții și a apelat și la o procedură care i-a alungit bărbia.

„Vica a beneficiat de un pachet full face care costă 2.500 €. În acest pachet a fost inclus: botox pentru estomparea ridurilor de expresie și acid hialuronic pentru volumizarea pomeților, buzelor și pentru reconturarea mandibulară. Toate aceste proceduri au șters 10 ani de pe fața Vicăi și am decis împreună să urmăm acest plan de intervenții minim-invazive nefiind încă nevoie să apelăm la bisturiu pentru ceva chirurgical. Întreaga procedură durează aproximativ o oră și se face cu o anestezie topică, făra dureri sau disconfort pentru pacienta noastră. Rezultatul final se păstrează aproximativ 9-12 luni și este varianta cea mai bună înainte de liftingul chirurgical”, a menționat doctorul estetician care s-a ocupat Vica Blochina, care și-a mai făcut 4 intervenții estetice în aceeași săptămână.

Adauga un comentariu