Cancan ultimă oră

Victor Becali, acuzat că a bătut un tânăr de 22 de ani. Motivul pentru care vărul lui Gigi Becali a recurs la acest gest

Publicat: 20 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Victor Becali acuzat că a bătut un tânăr de 22 de ani. Motivul pentru care vărul lui Gigi Becali a recurs la acest gest
Victor Becali este un om de afaceri macedo-român, devenit notoriu datorită activităților de impresariere a jucătorilor de fotbal

Sâmbătă dimineața, Victor Becali (60 de ani) a fost reclamat la poliție pentru că ar fi bătut un tânăr. Victima susține că ar fi fost agresată în Pipera, pe proprietatea afaceristului. Polițiștii ar fi deschis un dosar penal pe numele vărului lui Gigi Becali.

În data de 20 august, în jurul orei 09:20, un bărbat de 22 de ani a sunat la numărul unui de urgență 112 pentru a face o plângere. Potrivit spuselor tânărului, acesta ar fi fost lovit de Victor Becali pentru că și-a parcat mașina pe proprietatea sa, în Pipera.

Polițiștii din Voluntari au venit imediat la fața locului pentru a face constatarea. Forțele de ordine au identificat un semn pe care scria „circulație închisă, cu excepția riveranilor”.

De ce l-ar fi bătut, pe fapt, Victor Becali pe tânăr. Ce au stabilit oamenii legii

Motivul pentru care Victor Becali l-ar fi bătut pe bărbat este că a parcat în fața locului său de parcare. Reprezentanții IPJ au spus că vărul lui Gigi Becali l-ar fi lovit pe tânăr după ce i-a spus să-și mute mașina de pe proprietatea ta.

Oamenii legii s-au sesizat sub aspectul săvârșirii de lovire sau alte violențe. Potrivit Agerpres, până la acest moment, bărbatul rănit nu ar fi depus o plângere prealabilă. 

Victor Becali, condamnat la patru ani și opt luni de închisoare

În martie 2014, Victor Becali a fost condamnat la patru ani și opt luni de închisoare cu executare, împreună cu Ion Becali și George Copos. Motivul pentru care afaceristul a ajuns în spatele gratiilor este „Dosarul Transferurilor”.

Acuzațiile care i-au fost aduse la acel moment fratelui mai mic al lui Giovani Becali sunt tranzacțiile ilegale din perioada 1999-2005. Prejudiciul adus statului a fost de 1,5 miliarde de dolari.

Adauga un comentariu