Actualitate

Victor Costache şi-a dat demisia! Declaraţii făcute de Ludovic Orban – LIVE VIDEO

Publicat: 26 mart. 2020

Premierul Ludovic Orban va susține, joi, 26 martie 2020, o declarație de presă.

Ludovic Orban va susține joi, începând cu ora 10.30, o declarație de presă, la Palatul Victoria.

Cotidianul Bună Ziua Iaşi va transmite LIVE VIDEO şi LIVE TEXT declaraţiile făcute de Ludovic Orban. Vă aducem aminte că în urmă cu puţin timp, Victor Costache şi-ar fi dat demisia. Nelu Tătaru ar putea fi înlocuitorul acestuia în fruntea ministerului sănătății.

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că va transmite președintelui Klaus Iohannis demisia lui Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății, pentru ca șeful statului să emită decretul de revocare. Noul ministru va fi Nelu Tătaru, iar Orban a anunțat și primele măsuri pe care le va lua după demisia lui Costache.

” Voi continua să întăresc echipa de la Ministerul Sănătății. Rămânem concentrați pe toate obiectivele stabilite, întărirea DSP pentru face față anchetelor epidemiologice, asigurarea condițiilor normale de viață pentru cei aflați în carantină, asigurarara dotărilor pentru Direcțiile de Sănătate, Urmărim în continuare creșterea capacității de diagnosticare. INSP în baza recomandărilor venit de la Comisia Europeană a instituit un sistem de dignosticare stabilind care sunt prioritățile de diagnosticare continuăm să aplicăm aceste reguli stabilite de INSP conform cu recomandările de la nivel european”, a declarat Orban.

Cele mai importante declaratii:

 • Regret demisia domnului minsitru. O înţeleg şi îi mulţumesc pentru bună colaborare.
 • Funcţia de ministru al Sănătăţii îi voi propune lui Klaus Iohannis pe domnul secretat de stat, Nelu Tătaru
  Fsace parte din echipa de la ministerul Sănătăţii.
 • Rămânem concentraţi pe toate obiectivele stabilite
 • Întărirea DSP-urilor pentru a face faţă nevoilor crescânde datorate epidemiei
 • Creşterea vitezei de testare
 • Asigurarea condiţiilor normale de viaţă
 • Efectuarea tuturor operaţiunilor carac. pentru DSP.
 • Punem în practică planul de pregătire a spitalelor pentru tratarea pacienţilor
 • Păstrăm aceeaşi strategie şi pregătim toate spitalele
 • Îi asigur pe toţi romanii ca Guvernul, Ministerul Sănătăţii îşi fac datoria cu devodament şi au ca principăal obiectiv apărarea sănătăţii şi vieţii romanilor.

 loading...

Comentarii
 • Bai fata de cur, cum intelegi demisia lui pentru ca a dat omul lui Fluturbafara de la conducerea spitalului Suceava? Doamne PNL va distruge tara asta! #rezist unde s a mai vazut in plina criza sa pui coada intre picioare si sa te ascunzi??? #pnl

 • Un las si un incompetent in a gestiona aceasta criza , rolul lui s a incheiat ,avea misiunea de a privatiza SMURD si alte spitale , dar nu i-a iesit si a fugit ca un las. Iar idiotul ala de la Suceava impreuna cu jegul de Flutur dosar penal , ca a transformat Suceava in morga.Dar arestat acum si plimbat cu catuse la mainii s a fie exemplu pt toti ,,manajerii” numiti pe criterii politice.

Adauga un comentariu