National

Victor Ponta, după ce Vlad Voiculescu l-a comparat cu Florin Cîțu: „Pe mine nu m-a dat Cîțu afară din Guvern”

Publicat: 03 sept. 2021
Victor Ponta și Vlad Voiculescu
Victor Ponta și Vlad Voiculescu

Fostul premier Victor Ponta reacționează după ce Vlad Voiculescu a spus că prin comparație cu Florin Cîțu, Victor Ponta ”mințea frumos, elegant”.

„Prin comparație pe mine nu m-a dat Cîțu afară din Guvern”, este replica lui Victor Ponta.

Marius Budăi, deputat PSD: „USR-PLUS este tot mai penibil jucând în piesa «Adio, dar rămân cu tine»!”

Marius Budăi, deputat PSD, spune despre USR PLUS că sunt ”penibili”, după ce aceștia au anunțat că amână depunerea moțiunii de cenzură pentru miercuri.

”USR-PLUS este tot mai penibil jucând în piesa «Adio, dar rămân cu tine»!

Ar demite guvernul Cîțu, dar ar rămâne ei în Palatul Victoria.

Domnilor de la USR-PLUS, PSD vă transmite clar: votăm orice moțiune care are ca scop căderea guvernului Cîțu. Însă, mare atenție, și voi faceți parte din acest Guvern! Deci, voi votați?”, a transmis Marius Budăi pe pagina sa de Facebook.

Un mesaj asemănător a transmis și prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu.

„Dan Barna, tot PSD e de vină? Pentru că voi nu v-ați înțeles pe bani și funcții? Sau asta e strategia voastră, să supărați atât de tare PSD astel încât să nu voteze? Vă dau o veste proastă! Puteți bate câmpii oricât, individual sau organizat, însă PSD va vota orice moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu! Ceea ce nu este valabil și pentru voi, nu?“, a spus Sorin Grindeanu.

PSD, AUR și USR PLUS au anunțat că pregătesc moțiuni de cenzură care vizează Guvernul Cîțu.

Florin Cîțu se simte șicanat de USR PLUS

Premierul Florin Cîțu a spus, vineri, după ședința de Guvern, în care s-a adoptat Proiectul Anghel Saligny, că se simte șicanat de partenerii din USR PLUS, care nu au participat la ședință.

„Mă simt șicanat de către colegii care nu au fost azi la ședință. Am fost șantajat atunci când mi s-a spus de desființarea SIIJ. Românii ar trebui să se simtă șantajați.

Nu pot să spun public discuțiile cu președintele. Ce i-am spus eu, că voi face tot ce e posibil pentru ca guvernarea să meargă. Decizia de azi reprezintă un alt pas pentru modernizarea României.

Eu cred că trebuie să dăm dovadă de maturitate politică. Interesele românilor contează mai presus decât ale noastre.

Nu avem mandat să facem schimb de ministere. Nu am mandat de la Biroul Politic Național. Voi respecta mandatul.

Cred că toți suntem oameni de onoare. Mi s-ar părea trist pentru România, sunt oameni cu care am ieșit în stradă. Astăzi dăm Guvernul jos și apoi negociem cu PSD”, a spus Florin Cîțu.

 

Adauga un comentariu