Actualitate

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor: „Ne intersectăm doar când sunt probleme”

Publicat: 02 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Victor Slav și Bianca Drăgușanu au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor Ne intersectăm doar când sunt probleme
Victor Slav nu pierde nicio ocazie să petreacă timp cu fiica luim Sofia

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au divorțat în urmă cu câțiva ani dar au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor, Sofia. Cei doi au fost căsătoriți în 2013-2014, iar după despărțire și-au mai dat o șansă, astfel venind pe lume fiica lor. Cu toate acestea, Victor Slav și Bianca Drăgușanu au ajuns apoi să se despartă definitiv, însă se comportă ca doi părinți responsabili.

Chiar dacă prezentatorul TV și Bianca nu mai formează de mult timp un cuplu, Victor Slav este un tată foarte implicat și atașat de fiica lui. De altfel, vedeta a petrecut Crăciunul alături de Sofia, la fel ca în fiecare an. Victor Slav a păstrat o relație civilizată cu mama fiicei sale. Ambii sunt părinți dedicați și se străduiesc să îi dea ce mai bună educație Sofiei. Cum fetița locuiește cu mama ei, anul acesta a avut parte de două sărbători de Crăciun, cu ambii părinți.

Victor Slav a petrecut Crăciunul cu fiica lui

Așadar, anul acesta, Sofia a sărbătorit Crăciunul atât cu mama ei, cât și cu tatăl, la el acasă.

„De sărbători, eu mereu fac Crăciunul în familie, asta se va întâmpla și anul acesta. Mă ocup de cele două afaceri cu parfumurile și brățările și mai avem și un site de cosmetice, e o perioadă propice acum de sărbători. Sărbătoarea Crăciunului mă va găsi acasă, în familie.

Clar Crăciunul o să-l fac și cu Sofia, pentru că așa am făcut întotdeauna, nu știu, ne înțelegem exact atunci în momentul respectiv. În prima zi de Crăciun a stat la mamă și în a doua zi a venit la mine. Întotdeauna am făcut Crăciunul cu cea mică”, a declarat Victor Slav.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au o relație civilizată

Relația dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu, care au fost căsătoriți în 2013-2104, a fost una cu suișuri și coborâșuri. După divorț, și-au mai acordat o șansă și a venit pe lume Sofia Natalia, însă cuplul lor nu a rezistat… Chiar dacă s-au despărțit, pe amândoi îi leagă dragostea și grija pe care i-o poartă fiicei lor. Chiar dacă nu e aproape în fiecare moment de fiica lui, deoarece aceasta locuiește cu mama ei, Victor Slav se asigură că nu pierde momentele importante din viața ei.

Deși relația lor de cuplu nu a mers, după ce s-au despărțit, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au reușit să păstreze relații amiabile, pentru binele fiicei lor. Tatăl este prezent în viața fiicei sale și se străduiește să facă astfel încât Sofia să nu fie afectată de faptul că părinții ei nu mai formează un cuplu. Chiar dacă este aniversată separat și face Crăciunul de două ori, în case diferite, cu siguranță Sofia simte dragostea cu care o înconjoară mama și tatăl ei. De altfel, anul trecut, în prima ei zi de școală, puștoaica a fost însoțită de ambii părinți.

Victor Slav mărturisește însă că singurul lucru care îl mai leagă de fosta soție este Sofia, discuțiile lor limitându-se la fiica lor.

„Acum toate discuțiile noastre sunt strict legate de copil și atât. Ne intersectăm doar când sunt probleme sau discuții despre copil, nu avem foarte multe lucruri de discutat ca să iasă ceva contradictoriu. Orice om se maturizează, timpul trece constructiv și în evoluție”, a mai spus Victor Slav pentru Unica.ro.

Adauga un comentariu