Sport

Victorie spectaculoasă pentru Simona Halep! Românca a învins-o pe Ekaterina Alexandrova

Publicat: 23 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Victorie spectaculoasă pentru Simona Halep Românca a învins-o pe Ekaterina Alexandrova
Simona Halep

Simona Halep, victorie frumoasă, în sferturile turneului de la Stuttgart cu rusoaica Ekaterina Alexandrova (26 de ani, 34 WTA). Simona Halep – Ekaterina Alexandrova 6-1, 6-4 într-un sfert de finală în care jucătoarea noastră a avut o stăpânire de sine foarte bună. Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) va juca în semifinale împotriva învingătoarei din meciul Aryna Sabalenka – Anett Kontaveit.

Simona Halep a început foarte bine partida și și-a adjudecat primul set în doar 22 de minute. A comis apoi câteva erori, dar până la urmă concentrarea ceva mai mare a ajutat-o să-și ia revanșa. În ultimele confruntări directe cu Ekaterina Alexandrova fusese învinsă. Acum, însă, Simona Halep și Ekaterina Alexandrova se află la egalitate: 2-2. 26.130 de euro și 185 de puncte în clasamentul WTA de simplu a reușit să obțină Simona Halep după calificarea în sferturi.

Într-un interviu acordat pentru Digi Sport, Halep le-a dat o veste bună fanilor: „Mă simt mult mai bine. Am început să joc de 5-6 zile. Și acasă am jucat de câteva ori. Nu am avut dureri. Am venit aici, m-am antrenat de două ori, nu am dureri. Dar la meci e altfel decât la antrenament și aștept cu nerăbdare să văd cum mă simt la primul meci”.

Primul turneu pe zgură pentru Simona Halep în anul 2021 este la Stuttgart

Stuttgart reprezintă primul turneu pe zgură pentru Halep în 2021. Chiar dacă suprafața nu este preferata Simonei, ea are amintiri plăcute de la competiția din Germania:

„Aici alunecă terenul destul de mult. Faptul că este în sală schimbă un pic reperele jocului. Nu este suprafața mea favorită, dar am făcut o semifinală aici, am avut meciuri bune în trecut. Am încredere că am șansa mea, dar va fi dificil. Încerc să joc cât se poate de bine și sper fără dureri”.

Din postura de favorită numărul 2 a întrecerii de la Stuttgart, Halep beneficiază de un tur liber. În runda a doua, ea o va întâlni fie pe Marie Bouzkova, fie pe Marketa Vondrousova. Partida Simonei cu învingătoarea din duelul cehoaicelor va avea loc joi și va fi transmisă în direct la Digi Sport.

Adauga un comentariu