Local

Victorii pe linie pentru echipele de juniori ale Politehnicii Iași

Publicat: 21 oct. 2019

Juniorii Politehnicii Iași au obținut victorii pe linie în partidele din campionat.

Singurii care au avut emoții au fost juniorii lui Bebe Manole, în etapa a 15-a din Liga Elitelor U16. Aceștia au dispus de CSS Târgoviște cu scorul de 5-4 (2-2), pe fondul unor răsturnări de scor.
ieșenii aveau un avantaj de două goluri după primele zece minute, dar s-au văzut egalați până la pauză. În debutul părții a doua au revenit la conducere, 3-2. Apoi s-au văzut conduși, 3-4. Victoria Politehnicii a fost obținută în ultimul sfert de oră.

Marcatorii Politehnicii Iași U16: Călin Gavrilescu (2), Ștefan Mazdrag, Eduard Boz și Teodor Nechifor.

Cea mai mare diferență a fost consemnată la juniori B. Echipa pregătită de Dănuț Cănănău a spulberat LPS Buzău, scor 11-2. Căpitanul Alexandru Mihai, autorul unui hat-trick, Saizu, Iurașcu, Corobuță, Budeanu, Ichim, Boiță, Bălășel și Baban au contribuit la cea mai clară victorie a Politehnicii în această ediție de Liga Elitelor.

Un meci ușor au avut și juniorii „mari” în fața echipei similare a LPS Buzău. Grupa antrenată de Adrian Kerezsy s-a impus cu 5-1 (1-0). Golurile au fost marcate de Tudor Ciobanu, Sebastian Cotiugă, Francisc Cristea, Andrei Moisă și Alexandru Purcariu.loading...

Adauga un comentariu