Local

VIDEO – Hitul anului 2020 vine de la Iași! Văduva veselă a inspirat artiștii vocali! „Vodka e ca apa, romul colorat, cel mai bun e spirtul, dacă e diluat”

Publicat: 09 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vodka e ca apa, romul colorat, cel mai bun e spirtul, dacă e diluat. Acesta este mesajul unei piese abia „preparate” la Iași. Totul a început după ce o ieșeancă a devenit cunoscută în întreaga țară după moartea soțului ei. Ea a recunoscut că a băut în nenumărate rânduri spirt și că a scăpat ca prin minune cu viață

„Vodka e ca apa, romul colorat, spirtul este bun, dacă e diluat”. Aceste cuvinte îi aparțin Agafiei, o femeie în vârstă de 52 de ani din satul Brătești, comuna Stolniceni-Prăjescu. În urmă cu câteva săptămâni, la Iași au început să apară morți subite. Doisprezece oameni au murit după ce au consumat alcool sanitar contrafăcut, Sante Med.

După ce Agafia a discutat cu reporterii BZI și a vorbit cât se poate de deschis și de sincer despre tot ce li s-a întâmplat ei și soțului ei de-a lungul timpului, videoclipul cu ea a făcut înconjurul țării. Peste un milion de oameni au privit imaginile cu femeia, iar asta i-a inspirat pe artiști. Așa se face că începând de astăzi, pe Youtube și Facebook va exista o melodie compusă de un artist din Iași. Mai precis, este vorba despre o parodie care arată cât se poate de clar realitatea. Deși ceea ce s-a întâmplat la Iași este cu adevărat o tragedie, puțină culoare în viața cotidiană nu strică.

„A murit ca un cărăbuș de mai”

Vă reamintim că zilele trecute, cotidianul BUNå ZIUA IAȘI a publicat un interviu cu soția unui ieșean care a murit după ce a consumat alcool sanitar contrafăcut. „A murit ca un cărăbuș de mai”. Așa începe Agafia o nouă discuție cu reporterii BZI. Ieri, Agafia era acasă, alături de o rudă. Nu a stat prea mult pe gânduri când a văzut reporterii la poartă și i-a poftit în curte. Parcă mai aștepta să povestească unele lucruri despre moartea subită a soțului său. Era mândră că toți vecinii au văzut-o la televizor și pe internet și a râs ștrengărește când a început din nou să povestească. „A murit ca un cărăbuș de mai”.

Cum menționam și în rândurile de mai sus, Agafia este o femeie extrem de sinceră și nu s-a ferit să-și arate fericirea după moartea soțului. Totuși, nu uită să-i mulțumească Lui Dumnezeu că în ziua în care soțul său s-a intoxicat cu spirt ea a băut vin. „Ce să mai zic acum? A murit ca un cărăbuș de mai. Cu mâinile și picioarele în sus… Asta este… Bine că s-a dus, că tare am mai tras multe cu el…”, a spus Agafia. Toată „acțiunea” s-a întâmplat în satul Brătești din comuna ieșeană Stolniceni-Prăjescu. Acolo, patru persoane și-au pierdut viața după ce au băut alcool metilic.

Adauga un comentariu