International

VIDEO! Imagini apocaliptice în China! Ţara este devastată de coronavirus! Autorităţile au intrat în alertă de gradul zero!

Publicat: 15 feb. 2020

În urmă cu câteva ore, autorităţile din China au intrat în alertă de gradul zero, după ce zeci de oameni au murit pe străzi.

Autorităţile încearcă să facă faţă răspândirii coronavirusului şi stopării efectelor extrem de negative ale acestuia.
Însă tot mai multe persoane cad pur şi simplu din picioare pe străzile din China şi sunt găsite fără suflare.
Deocamdată nu există un antidot care să diminueze sau să stopeze dezvoltarea efectelor negative ale coronavirusului, dar nici răspândirea acestuia.
În orice caz, străzile din China încep să arate ca într-un film horror, iar autorităţile par depăşite de situaţie.
Panica a cuprins nu doar populaţia chineză, ci şi ţările învecinate, care încearcă tot posibilul pentru a stopa răspândirea coronavirusului.
Comentarii
  • Asta este cosmar! Ferească Dumnezeu pe toata lumea! Din discuțiile pe care le citesc pe youtube si instagram, chinezii spun că acest tip de virus este periculos doar pentru rasa lor si nu este mortal pentru ceilalți. Dacă este așa, inseamna ca s-a început un adevărat război împotriva lor, a asiaticilor in speta, rasa galbenă! Înfiorător, omul este cumplit de malefic, si ne meritam soarta! Nu am fost credincios, însă asta imi dovedește că ceva diabolic conduce această lume! Sanatate la toata lumea!

  • Ba „ilie” palarie, cum poti debita prostiile astea, ca virusul e pt rasa galbena? Nu mai citi toate timpeniile si pune mana pe o carte, lasa FB ca ai sa iesi ca aia cu cutremurul sa strigi pe strada ca vine cutremurul, tu ai sa fii cu virusul. Acolo in China e saracie si daca te uiti multi morti is batrani! In europa nu e sau nu s a auzit ca e, deoarece se tine ascuns asta, ca la teroristi, cine sunt??? Ia vezi in germania cati is? Stai putin ca se impanzeste si in europa, dar un pic mai greu!

Adauga un comentariu