Local

Video incendiar! Bătaie generală azi noapte intr-un club de fițe din Iași. Petrecerea a fost spartă de mai multi tineri care au confundat scena cu ringul de box! Totul a pornit de la câțiva cetățeni arabi și o domnișoară (EXCLUSIV) FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 13 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Video incendiar Bătaie generală azi noapte intr-un club de fițe din Iași. Petrecerea a fost spartă de mai multi tineri care au confundat scena cu ringul de box Totul a pornit de la câțiva cetățeni arabi și o domnișoară EXCLUSIV FOTO VIDEO UPDATE
Într-un club de fițe din Iași mai mulți indivizi s-au luat la bătaie.

În cursul serii trecute, la un club de fițe din Iași s-a iscat o Bătaie generală. Mai mulți tineri, probabil afectați bine de aburii alcoolului  au început să se certe. După mai multe discuții contradictorii, totul a luat o întorsătură mult mai gravă. În clubul cu pricina, tinerii au început sa se ia la bătaie, dând cu pumnii, picioarele dar aruncând și cu alte obiecte. Oamenii care au asistat la scenele desprinse din filme au fost șocați.

UPDATE: Alți doi bărbați au fost reținuți în urmă cu puțin timp de polițiști și introduşi în Arestul IPJ Iaşi.

UPDATE: „La data de 13 iunie a.c., conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a dispus sesizarea din oficiu şi demararea de îndată de verificări, cu privire la conflictul care a avut loc între mai multe persoane într-un club din municipiul Iaşi, în noaptea de 12/13 iunie a.c.. În cadrul cercetărilor au fost ridicate şi vizionate imagini de pe camerele de luat vederi, au fost identificaţi şi audiaţi martori, precum şi persoanele care ar fi fost implicate în conflict.

Astfel, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii Poliţiei Municipiului Iaşi şi Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi a rezultat faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice între două grupuri de persoane s-a iscat un conflict spontan. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Până în prezent niciuna dintre persoane nu a depus plângere penală. În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre bărbaţii bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul IPJ Iaşi. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții IPJ Iași.

Nu se cunoaște cu exactitate care a fost mărul discordiei dintre tineri. Totuși, cei care asigurau paza în club au intervenit rapid pentru a aplana conflictul. În altă ordine de idei, nu există nicio informație referitor la rănirea vreunei persoane.

Conflictul a pornit după ce o femeie a fost agresată de un grup de arabi

Șirul evenimentelor este unul năucitor. Tot conflictul a pornit de la un grup de arabi care au intrat în club după ce în prealabil mâncase în restaurantul de la parterul clădirii. Se pare că o femeie a fost mărul discordiei. Vorbim despre faptul că tânăra căsătorită a plecat din grupul de prieteni în care se afla și s-a îndreptat la baie. Totuși, la masa de lângă baie s-au instalat mai mulți cetățeni arabi care au început să o agreseze sexual pe femeie (palme la fund, au tras-o de mână etc.). Speriată, femeia s-a dus la masa la care se afla grupul de prieteni și s-a plâns soțului ei care, nervos, s-a îndreptat, alături de prietenii lui, către grupul de cetățeni arabi. De aici, totul a escaladat într-o bătaie generală.

De altfel, tragic-comicul situației apare atunci când, cum se poate vedeea pe filmare, un bărbat este lovit cu un pumn în figură. Bărbatul respectiv nu avea absolut nicio treabă cu vreunul dintre grupurile implicate în scandal. Singurul lui ghinion a fost că avea tenul mai măsliniu și a fost confundat cu un arab.

 

Ce spun polițiștii ieșeni referitor la incidentul din club

Polițiștii ieșeni au emis un scurt comunicat de presă prin care afirmă faptul că, în urma apariției în spațiul public a filmulețului, au dispus efectuarea unor verificări. Aceștia s-au sesizat din oficiu și împreună cu Serviciul de Investigații Criminale Iași dar și cu polițiștii Poliției Municipiului Iași vor stabili ce s-a întâmplat cu exactitate în club

Urmare a imaginilor apărute în spațiul public conducerea IPJ Iaşi a dispus efectuarea de verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun. Verificările sunt efectuate de către polițiștii Poliției Municipiului Iaşi și Serviciului de Investigații Criminale Iaşi.

Bătaie generală într-un club din Iași

În cursul serii de 12 iunie 2021, în clubul din Iași a izbucnit un scandal în toată regula. Pe imagini se poate vedea cum oamenii de la pază încearcă fără succes să aplaneze conflictul. De altfel, unul dintre participanți îi aplică un croșeu în plină figură unui bărbat. Asta în timp ce un alt individ aruncă cu scaunul prin club.

Dacă dețineți informații sau imagini așteptăm să ne trimiteți la numărul de wtsp 0788.313.620 sau pe [email protected]

 

 

Adauga un comentariu