National

Video șocant cu Vlad Pascu având două cuțite! Șoferul drogat se filma în ipostaze penibile – VIDEO

Publicat: 22 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Video șocant cu Vlad Pascu având două cuțite Șoferul drogat se filma în ipostaze penibile - VIDEO
Un nou clip care îl arată pe Vlad Pascu ținând în mână două cuțite a fost făcut public

În spaţiu public a apărut un nou clip video cu Vlad Pascu care dansa având la spate două cuțite. Din colajul publicat de un internaut se pare că Vlad Pascu este un tânăr neconformist care ducea la extreme unele lucruri.

Asta în timp ce tatăl lui Vlad Pascu este acuzat de cămătărie de o fostă judecătoare din București care a afirmat că a acesta le lua apartamentele oamenilor care nu aveau suficienți bani să-i dea.

Video șocant cu Vlad Pascu având două cuțite

Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul rutier mortal în 2 Mai era o mică vedetă pe rețelele de socializare. Acesta posta într-o persoană bogată, arogantă și care împingea unele lucruri spre extrem. Așa apare și în clipul publicat în care Vlad Pascu ține două cuțite la spate. În colajul respectiv se poate observa că tânărul era nelipsit de la petrecerri, consumând diverse cantități de alcool. Dar nu din cauza alcolului, tânărul a băgat în mormânt două persoane. Consumul de droguri a fost cel care l-a împins pe băiat în această situație.

Este adevărat că accidentul provocat de Vlad Pascu ridică mai multe întrebări și semne de întrebare în privința circumstanțelor și faptelor legate de acest eveniment tragic. Declarațiile polițiștilor cu privire la faptul că tânărul s-ar fi drogat după ce a părăsit secția de Poliție ridică suspiciuni cu privire la modul în care acesta a ajuns să fie sub influența substanțelor interzise în timpul conducerii.

De asemenea, mențiunea că Vlad Pascu nu mai avea asigurare obligatorie RCA și că, potrivit legii, acest lucru ar fi dus la ridicarea certificatului de înmatriculare, reprezintă o observație importantă. Dacă acest aspect este veridic, ar trebui să fie analizat cum a fost posibil ca tânărul să conducă mașina fără asigurare și fără certificat de înmatriculare, dacă acesta era cazul. Această observație sugerează că există posibilitatea ca mai multe aspecte să nu fi fost gestionate corespunzător în acest caz.

În general, astfel de cazuri necesită o investigație amănunțită și transparentă pentru a clarifica toate detaliile și pentru a oferi răspunsuri familiei victimelor și opiniei publice. Este important să se pună sub semnul întrebării orice incoerență sau neglijență care ar putea fi evidentă din circumstanțele prezentate și să se asigure o justiție adecvată în conformitate cu legea.

Vlad Pascu a avut probleme cu consumul de droguri

Vlad Pascu provine dintr-o familie cu numeroase resurse materiale, familie despre care Monica Tatoiu a afirmat că este suspectă în contextul în care a fost amenințată cu moartea de Mihai Pascu, tată lui Vlad. În altă ordine de idei, tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, a declarat că se teme de o eventuală mușamalizare din principalul motiv că în presă au apărut informații despre relațiile pe care familia Pascu le are.

În schimb, părinții lui Vlad Pascu au transmis un comunicat prin care au explicat că sunt o familie normală și că nu încearcă sub nicio formă să schimbe cursul anchetei. Ba mai mult, aceștia încearcă din răsputeri să ajute familiile copiilor răniți de fiul lor:

” Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate. Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercăm să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale.” au comunicat părinții lui Vlad Pascu.

În altă ordine de idei, Vlad Pascu pare un tânăr teribilist, iar acest video cu el având două cuțite la spate confirmă stilul de viață pe care l-a avut până în momentul producerii accidentului rutier mortal.

 

 

Adauga un comentariu