National

VIDEO VIRAL! Criză de plâns în direct a liderului protestelor din Constanța: Mama mea e disperată! Distribuiți

Publicat: 31 mart. 2021
un bărbat plânge în direct pe Facebook

În municipiul Constanța au apărut situaţii dramatice dar şi situaţii care au stârnit amuzamentul internauţilor. De la un bărbat care s-a certat cu protestatarii până la un bărbat care susţine că este abuzat. Cu toate că videoclipul a stârnit amuzamentul internauţilor, întâmplarea trebuie tratată cu seriozitate.

Protestatarul acuză că un post de televiziune l-a trădat iar cei din AUR l-au dat afară de la proteste. De altfel, protestatarul este de părere că dacă lumea nu îi distribuie live-ul ceva rău i s-ar întâmplat. Nu în ultimul rând, bărbatul afirmă că propria mamă își face griji pentru sănătatea lui:

 

„România Tv a trădat. Aştept Poliţia. AUR m-a dat afară din protest. Simioane, vai de capul tău. Distribuiţi că nu cumva să păţesc ceva. Să nu cumva să păţesc ceva. Nu vreau să păţesc ceva de faţă cu Poliţia”, a spus protestatarul Bogdan Oancea

Apoi a continuat: „Mama mea e disperată. Mă sună acum. E plecată la Covasna. Distribuiţi acest live. Sunt abuzat”. a ţipat bărbatul.

La polul opus al protestelor se află un alt bărbat care i-a apostrofat pe protestatarii care treceau pe la fereastra lui. Acesta le spune protestatarilor să le fie ruşine din considerentul că pun sub semnul întrebării o boală care există şi în urma căreia tatăl lui a decedat cu două zile înainte Detalii aici
Adauga un comentariu