Magazin

Videochat, un cuvant in spatele caruia se ascunde o lume intreaga de oportunitati!

Publicat: 08 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Videochat un cuvant in spatele caruia se ascunde o lume intreaga de oportunitati

Putine ramuri economice se pot mandri cu o crestere atat de accentuata si de constanta precum industria de divertisment online pentru adulti. Progresul tehnologiei si modul in care evolueaza societatea contribuie in egala masura la aceasta evolutie.

Cele mai mari studiouri de videochat din Romania ofera conditii de lucru excelente, iar fetele care lucreaza aici au parte de castiguri situate cu mult peste nivelul cu care sunt obisnuiti angajatii din tara.

Exista mai multe dovezi ale aprecierii de care modelele online din Bucuresti si din celelalte mari orase romanesti se bucura in lumea intreaga. Iata-le pe cele mai relevante!

Premiile internationale – dovada muncii de cea mai buna calitate

Studio 20, cea mai mare companie de videochat din Romania, a obtinut, de-a lungul timpului, unele dintre cele mai prestigioase premii internationale din domeniul industriei de divertisment online pentru adulti.

Este vorba despre trofee precum Best Cam Studio of the Year obtinut la GFY Awards de nu mai putin de 5 ori, inclusiv in 2019, 2020 si 2021. Alte distinctii obtinute sunt Cam Studio of the Year, acordata de Xbiz, sau Best Cam Studio, la YNOT Awards, precum si Best Global Live Cam Studio, in cadrul galei LalExpo.

Munca de calitate desfasurata la nivel de echipa este din plin confirmata de performantele obtinute la nivel individual de modelele de videochat. Multe fete din Romania si-au depasit cu mult colegele din strainatate si au obtinut locuri fruntase la galele internationale. Iata unele dintre cele mai cunoscute exemple:

  • Devious Angel a primit distinctia Best Cam Model la 4 gale diferite, plus cel mai important premiu din Statele Unite ale Americii, AVN Fanvote Model;
  • fata cu pseudonimul Raquelle Diva a obtinut premiile Best Cam Model si Best Romanian Model;
  • Sasha Red a primit distinctia pentru Best Personal Site, dar si Best Cam Model si Best European Cam Model;
  • Taniussha a obtinut premiul Best Newcomer Model la gala AW Awards.

Exemplele de acest fel sunt nenumarate, iar premiile aduc, de fiecare data, un plus in ceea ce priveste numarul de admiratori si, automat, sumele de bani castigate.

Cat se castiga intr-un studio de videochat?

Companiile de succes din domeniul industriei de divertisment pentru adulti le asigura modelelor un nivel financiar inalt inca de la inceput. In primele 3 luni de activitate, ele au parte de un castig minim garantat in valoare de 1 000 de dolari in fiecare luna. De asemenea, investitiile in garderoba si in trusa de make-up sunt suportate financiar de catre studio.

Apoi, nivelul castigurilor creste constant, pe masura acumularii de experienta. Fetele invata caracteristicile fiecarui site, devin experte in interactiunea cu membrii, isi formeaza admiratori fideli, care le viziteaza in mod constant si le aduc incasari consistente.

Astfel, multe modele de videochat din Romania ajung la castiguri care depasesc chiar si suma de 10 000 de dolari pe luna. La acest nivel financiar, devine posibila implinirea rapida a oricarei dorinte, pentru a construi o viata cu adevarat luxoasa, demna de o vedeta.

Pentru a te convinge de oportunitatile existente in aceasta lume stralucitoare, tot ce ai de facut este sa vizitezi un studio de videochat. Acolo, te vei convinge personal de toate beneficiile oferite de unul dintre cele mai de succes domenii economice ale perioadei actuale!

Adauga un comentariu