BZI LIVE

LIVE VIDEO – Videografia de nuntă și cea de clipuri muzicale. Lorrin Deleanu stăpânește ambele ramuri și discută la BZI LIVE despre provocările perioadei pandemice în acest domeniu – FOTO

Publicat: 12 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 13 octombrie 2021, de la ora 11:30, invitat în studioul BZI LIVE este videograful Lorrin Deleanu, care va discuta despre videografia de nuntă și cea de clipuri muzicale. Invitatul Roxanei Caraiman va vorbi despre regula de aur pe care o respecta atunci cand filmează o nuntă, ce face diferența în ochii clienților, cât durează procesul de prelucrare după un eveniment și felul în care face față acestei perioade pandemice provocatoare pentru videografi. De asemenea, Lorrin va povesti și cum decurg filmările pentru videoclipurile muzicale pe care le are în colaborare cu numeroși artiști ieșeni.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu